En un moment de crisi esportiva i institucional al Barça, tot i que Josep Maria Bartomeu no ho vol reconèixer, els precandidats comencen a alçar la veu. L'últim que ho ha fet ha estat Víctor Font a RAC1, tornant a explicar el seu projecte i, fins i tot, obrint la porta a Joan Laporta.

Font, que va amb la carta de Xavi Hernández com a entrenador, recorda que porta 7 anys construint "un projecte central del barcelonisme i no de Víctor Font". L'empresari pensa que la seva candidatura no és presidencialista i que ja tenen 20 candidats a ser directiu, que són "gent amb talent, credibilitat pública, i que venen del món institucional i de l'esport".

Si assegura que volen "fugir de la dinàmica de partit polític", també creuen en un paper important d'expresidents com Joan Laporta: "Ens agradaria que si tenim l'honor de governar, pogués contribuir i ajudar-nos. Pot tenir funcions i rols importants dins la institució". I en aquest mateix sentit explica que "el nostre projecte aspira a aglutinar tot el talent que hi ha en el barcelonisme".

Joan Laporta EuropaPress

Joan Laporta en el World Soccer Congress

Tot i això, també reconeix que "Laporta seria un rival amb aspiracions perquè ha estat un dels bons presidents que ha tingut aquesta institució i segur que hi ha gent que guarda bon record". Però Font insisteix: "Penso que comptar amb els expresidents i la seva experiència". Així doncs, porta oberta de bat a bat a Laporta.