Vicky Losada marxa del Barça. La capitana posa punt final a la seva etapa com a blaugrana en el millor moment i aconseguint el primer triplet de la història (Primera Iberdrola, Women's Champions League i Copa de la Reina). La catalana ha donat les seves explicacions i ha recordat els millors moments aquest divendres en roda de premsa.

"Hem aconseguit ser eternes"

Losada va arribar fa setze temporades al Barça, amb 14 anys, i ha viscut el gran canvi del futbol femení. Amb les seves companyes a la sala, la de Terrassa s'ha emocionat moltíssim en explicar el seu adeu. "Soc aquí per fer públic que aquesta serà la meva última temporada al club. Vaig arribar fa setze temporades i absolutament tot el que he viscut com a blaugrana m'ha fet la persona més feliç del món. Sé que soc afortunada de poder ser aquí asseguda acomiadant-me de la que va ser, és i serà la meva casa", ha dit al seu discurs.

"Vull donar les gràcies al club, que ha entès la meva situació. A totes les companyes que han passat per aquí també li dono les gràcies. M'agradaria nomenar a Xavi Llorens, que va ser qui va confiar en mi i en el meu talent. També vull agrair a l'afició, l'staff i a les meves companyes. Com ja saben portar el braçal en aquest club és una gran responsabilitat, però també les representa a elles. Heu estat la meva prioritat per sobre de tot. Hem aconseguit ser eternes. No em vull oblidar de la meva família ni a l'Ema, la meva companya de viatge. Ha estat la decisió més difícil de la meva vida, però he de ser honesta amb mi mateixa. Ha arribat l'hora de tancar aquesta etapa. El meu cor sempre serà blaugrana. Moltes gràcies i visca el Barça", ha afegit.

Losada ha volgut destacar que ha viscut "el canvi d'un futbol femení a l'ombra i ara està ple de visibilitat i de crear referents". "Ha estat molt difícil per a mi, però al final una ha de saber quan és el final d'un cicle. Vull gaudir del futbol i el futbol no és només el que veieu els diumenges. Vull gaudir del dia a dia i aixecar-me amb ganes de jugar i gaudir del camí", ha destacat.

Losada marxa sent la segona jugadora amb més partits de la història del Barça i té molts números de fitxar pel Manchester City. Una lliga, que ja coneix del 2015, quan va incorporar-se a l'Arsenal. No és la primera vegada que abandona el Barça sinó que ho fa per quarta vegada.

 

Imatge principal: Vicky Losada durant la roda de premsa / FCB