X.M.A., l'entrenador de l'equip D benjamí del Club Futbol Joventut Mollerussa, ha estat sancionat amb només 6 partits pel subcomitè de competició de la delegació territorial de futbol per uns lamentables insults racistes a un jugador de l'equip rival, de només 9 anys.

team of young footballers football partit team juniors football field lawn ball sport 594839

Uns nens, jugant un partit de futbol / PxHere

Insults racistes després de ser expulsat

Segons explica el diari Segre, l'entrenador, que dirigeix i forma nens d'entre 9 i 10 anys, va ser expulsat per l'àrbitre. Segons recull l'acta del col·legiat, mentre abandonava el terreny de joc per dirigir-se als vestidors del camp, l'entrenador li va dir "negre de merda" a un jugador de l'equip rival, l'EF Baix Segrià.

De moment, el club del Pla d'Urgell no s'ha pronunciat sobre l'assumpte, encara que s'espera que en les pròximes hores faci algun tipus de manifestació pública en tractar-se d'uns fets gravíssims.

10 partits a un juvenil del Mollerussa per agredir un àrbitre

I els problemes disciplinaris per al Mollerussa no s'han acabat aquí, ja que el mateix subcomitè de competició també ha sancionat, amb 10 partits, un jugador del juvenil B del mateix club per agredir i insultar l'àrbitre del partit contra l'Escola de Futbol Urgell del grup 8 de la Segona Provincial.

diakhaby valència insult racista EFE

Fa poc, el valencianista Diakhaby se'n va anar del camp després de rebre presumptament insults racistes / EFE

Segons reflecteix el col·legiat a l'acta de l'encontre, després de concloure el partit i ja en fred, quan l'àrbitre es dirigia a l'aparcament per entrar al seu vehicle i dirigir-se a casa seva, el jugador, que havia estat expulsat durant l'enfrontament, se li va dirigir en els següents termes: "Et destrossaré la vida", "ets un fill de puta" i "si puges aquí de nou ens tornarem a veure".

Segons l'àrbitre, els pares d'altres jugadors del Mollerussa van calmar la situació, però tot seguit el jugador va tornar per darrere i "em va donar dos cops violents al clatell". Per sort, companys del futbolista i altres pares van intercedir per emportar-se l'agressor i, d'aquesta manera, evitar que l'agressió anés a més.

 

Imatge principal: el camp de futbol del Mollerussa / CFJ Mollerussa