L'Uni Girona diu adeu a la Copa de la Reina després de perdre contra el Perfumerías Avenida (71-79) en un final en la qual ha anat en tot moment per darrere en el marcador. Desenllaç especialment dur per les noies d'Eric Surís, que perden la seva tercera final de Copa consecutiva contra el conjunt castellà.

A Vitòria, l'Spar Citylift ha plantat cara a les de Salamanca durant el primer (18-24), el segon (19-19) i el tercer quart (10-12); però en l'últim s'ha acabat desdibuixant. De fet, quan quedaven menys de 3 minuts de partit el Perfumerías ha aconseguit el major avantatge sobre l'Uni en situar-se 11 punts per sobre el marcador.

Leia Dongue ha tingut una ocasió d'or per introduir l'Uni a la final quan quedaven 50 segons de partit, però la moçambiquesa ha fallat els dos tirs lliures.

Érika de Souza, amb 20 punts, ha estat la millor jugadora del partit; mentre que a l'Uni Girona ha destacat Gabby Williams, amb 18.

El Perfumerías es consolida com l'equip més fort del bàsquet estatal i segueix martiritzant l'Uni Girona, a qui també va guanyar l'octubre passat en la Supercopa d'Espanya. Les de Salamanca sumen la seva tercera Copa consecutiva, la sisena en vuit anys.