Tres anys consecutius perdent la final de la Copa de la Reina i es repeteix la història. L'Uni Girona ha tornat a arribar al partit pel títol però el Perfumerías Avenida, les reines d'aquesta competició, han tornat a derrotar per quart any seguit a les catalanes (76-58).

Tot i que les gironines es van imposar a les salmantines a la final de la lliga del curs passat i també van guanyar la Supercopa d'Espanya, arribaven a la final amb més favoritisme que altres anys, però la fórmula ha estat la mateixa de sempre. Les jugadores del Perfumerías s'han sentit fortes, encertades des de la zona i des del triple, i resolutives sota cistella. I les gironines han anat tot el partit a remolc.

Uni Girona Perfumerias Avenida bàsquet femeni EFE

EFE

Al tercer quart ha arribat el punt d'inflexió de les de Salamanca, que han rondat els 20 punts d'avantatge, cosa que seria definitiu en una final amb poc color. Encara que les jugadores de l'Uni Girona en cap moment s'han donat per vençudes, no han pogut obrar el miracle.

Quarta final perduda per a l'Uni Girona a la final de la Copa de la Reina i continuen un any més sense estrenar títol. I el Perfumerías Avenida, les reines de Copa, guanyen el seu novè trofeu, el quart consecutiu.