L'Uni Girona s'ha imposat al Cadí La Seu en les semis de la Copa de la Reina (80-60) i jugarà la final contra el Gernika o el Pefumerías Avendia. Les gironines han guanyat el derbi català gràcies a les actuacions de Julia Reisingerova, que ha anotat 26 punts, i de Shay Murphy, que ha encistellat quatre llançaments en els moments claus del partit.

El Cadí, que disputava la Copa per primera vegada a la seva història, ha aguantat en els primers 25 minuts, però no ha pogut contenir el vendaval gironí en l'últim quart. Laia Palau ha estat una de les estrelles de l'Spar Citylift, que ha estat per davant en el marcador durant pràcticament tot l'encontre.

Després del descans, 8 punts consecutius de Murphy i un parcial de 14-0 han aconseguit trencar el partit. El valor del Cadí ha estat insuficient i en l'últim quart les lleidatanes no han pogut aturar un Uni Girona amb ganes de sentenciar la semifinal. Finalment, la diferència en el marcador ha estat de 20 punts.

L'Spar Citylift Girona serà a la final de la competició per tercer any consecutiu. El rival, si impera la lògica, serà el Perfumerías Avenida, el seu botxí les últimes dues temporades.