Notícia bomba a França. Segons informa el diari Le Parisien, molt pròxim als mandataris del PSG, Sergio Ramos podria estar plantejant-se una retirada prematura per culpa de les lesions, que una altra vegada han colpejat el central quan semblava que podria tornar a gaudir del futbol. "Les lesions, el final de Ramos?", es pregunta el rotatiu parisenc, que recorda que el defensa andalús només ha pogut jugar cinc partits de futbol en els últims vuit mesos.

La principal preocupació és que l'última lesió que ha patit Sergio Ramos, i que en aquests moments li fa ser seriós dubte per a l'eliminatòria de la Champions League contra el Reial Madrid, és molt semblant a la que va tallar la seva carrera al Santiago Bernabéu, amb la diferència que ara el problema el té al bessó dret, mentre que al Madrid el va tenir a l'esquerre.

Sergio Ramos : EFE

Sergio Ramos ha pogut jugar molt poc amb el PSG / EFE

"La síndrome del soli vell"

El diari Le Parisien ha contactat amb Jean-Marcel Ferret, exmetge de la selecció francesa de futbol, que ha catalogat el problema de Sergio Ramos com "la síndrome del soli vell": "Són lesions molt molestes perquè mai no es pot predir realment la seva evolució. Això està relacionat amb la configuració del soli. Sense entrar en els detalls anatòmics, cal considerar que l'envelliment del múscul i els cops rebuts per Ramos durant la seva carrera després de 19 temporades al més alt nivell han debilitat els seus bessons", afirma el doctor.

Sergio Ramos, doncs, hauria anat perdent flexibilitat als bessons, la qual cosa ha provocat que ara siguin més fràgils, augmentant el nombre de lesions a la zona. A més, el central ha treballat molt dur per recuperar el seu soli dret, la qual cosa hauria provocat una diferència muscular entre ambdós bessons, provocant que ara s'hagi trencat l'esquerre.

Sergio Ramos enfadat PSG EFE

Sergio Ramos, en un entrenament del PSG / EFE

La desesperació de Sergio Ramos

La notícia, és clar, ha provocat un terratrèmol a París, on cada vegada estan més convençuts d'haver comès un error quan van decidir fitxar Sergio Ramos. Després d'un mal inici en el qual el central no va poder jugar i en el qual fins i tot va arribar a mostrar el seu enuig per veure's pressionat per debutar, semblava que Ramos havia començat a rendir a un bon nivell, arribant just per jugar contra el Reial Madrid.

La seva nova lesió ha estat una autèntica gerra d'aigua freda, ja que Sergio Ramos podria haver confirmat que el seu cos li està demanant que pengi les botes. Ara falta per veure si l'andalús es recupera i ho pot tornar a intentar. Una nova lesió o una recaiguda podria acabar de convèncer-lo que, després de gairebé 20 anys com a professional, hauria arribat l'hora de penjar les botes definitivament.

 

Imatge principal: Sergio Ramos torna a patir una lesió al soli i ja es parla d'una possible retirada / Europa Press