La Confederació Mundial de Penyes ha celebrat el 41è Congrés Mundial de Penyes, que s’ha celebrat en format telemàtic. Un congrés que també ha acollit el primer debat electoral amb la presència dels tres candidats a la presidència del Barça. Tots tres han tractat la situació actual del Club i alguns aspectes esportius i econòmics clau per al futur, però han estat les qüestions més relacionades amb l’àrea social les que han centrat el debat.

Així doncs, el debat electoral, que ha estat el plat fort del dia, ha permès que les tres candidatures exposin els seus plans i les seves idees amb relació a l’Espai Barça, així com als abonaments al Camp Nou, el sistema Seient Lliure, l’Espai d’Animació o la gestió dels desplaçaments, entre d'altres temes.

Laporta Font Freixa debat Barça FC Barcelona

Els tres candidats durant l'acte d'avui / FC Barcelona

Tusquets convida els socis a votar diumenge que ve

"S'hi pot anar a votar amb tota tranquil·litat. Diumenge que ve anem tots a votar, si us plau", ha demanat Carles Tusquets. El president de la comissió gestora del Barça ha expressat el desig que diumenge que ve el màxim de socis possible expressin el seu dret a vot i fent una crida a la participació màxima de cara a les eleccions del pròxim 7 de març. També ha confirmat que està convençut que "serà un èxit i una demostració de barcelonisme".

El màxim representant de la junta gestora també ha aprofitat el discurs per agrair el treball fet per part dels companys que conformen la gestora, una feina que segons Tusquets, "facilitarà la feina a la futura presidència". També ha intervingut per a agrair la tasca de la Confederació en aquest procés de modernització de les penyes, i ha destacat el paper d'aquestes per a fer del Barca "un club únic al món".

Carles Tusquets President comissio gestora barca @fcb

Carles Tusquets en una imatge d'arxiu / FC Barcelona

També ha aprofitat per convidar els tres candidats a la llotja

A més, el president de la junta gestora també ha aprofitat l'avinentesa per a convidar els tres candidats a la presidència a ser presents a la llotja aquest dimecres en la tornada de les semifinal de Copa del Rei davant el Sevilla.

La tornada es jugarà el proper dimecres al Camp Nou. El partit d'anada va acabar amb un 2-0 favorable al Sevilla gràcies als gols de Koundé i Rakitic, a més d'un gran partit del porter Bono.

 

Imatge principal: Carles Tusquets durant l'acte d'avui / FC Barcelona