Una de les grans operacions de l'últim dia del mercat d'estiu va ser la de Saúl Ñíguez sent cedit al Chelsea amb una opció de compra. El centrecampista, que durant diverses setmanes semblava ser molt a prop del Barça, va acceptar canviar de campionat i unir-se a la plantilla del campió d'Europa. En aquell moment l'operació va semblar un gran èxit del Chelsea, que afegia a la seva plantilla campiona d'Europa un jugador polivalent i experimentat

Ara, dos mesos després, el Chelsea ja valora molt seriosament tornar Saúl a l'Atlètic de Madrid al mercat d'hivern, ja que el jugador no està rendint al nivell esperat. Tuchel, decebut, només li ha donat 2 partits de la Premier League i un de la Champions League, demostrant així que no compta amb un futbolista del qual esperava molt més.

Saúl Ñíguez Atlètic de Madrid Europa Press

Saúl Ñíguez, celebrant un gol amb l'Atlètic de Madrid / Europa Press

Tuchel no estima Saúl

Tal com informa el Daily Express, Saúl forma part d'una llista de sis jugadors amb qui no compta Thomas Tuchel. A Saúl Ñíguez s'afegeixen Christensen, Baker, Musonnd, Barkley i Sarr. Aquesta situació inesperada és un gran contratemps per a l'Atlètic de Madrid, ja que no pot donar-li cabuda a la fitxa de Saúl. I és que la seva sortida va ser clau per poder inscriure Griezmann. El Chelsea podria quedar a Saúl fins al final de la temporada, encara que en jugarà poc, per la qual cosa el millor per a totes les parts és que se'n vagi de Londres.

L'Atlètic de Madrid, tanmateix, espera que Saúl aconsegueixi adaptar-se al futbol anglès i demostri tota la seva qualitat, encara que si el Chelsea acaba complint la seva idea actual el club matalasser li buscarà una altra sortida. L'Atlètic de Madrid està convençut que podria trobar-lo una altra cessió a Saúl amb facilitat, encara que el jugador exigeix mantenir la fitxa actual.

Presentació de Xavi hernández FC Barcelona, Camp Nou - Efe

Xavi Hernández, entrenador del Barça / EFE

El Barça s'interessa a Saúl

La situació ha arribat a orelles del Barça, que l'estiu passat ja va intentar fitxar a Saúl. El problema llavors és que l'Atlético volia que el centrecampista entrés en l'operació Griezmann, la qual cosa va impossibilitar l'acord. Ara la direcció esportiva del Barça ja li ha transmès a Xavi Hernández l'opció d'incorporar Saúl.

I el nou entrenador no ha dubtat a donar el vistiplau, ja que Saúl li aportaria moltíssimes coses al centre del camp, a més de poder fitxar-lo només assumint la fitxa. I és que l'Atlético no vol afegir opcions de compra obligatòries, ja que entén que Saúl podria tornar a l'equip quan hi hagi menys competència en la seva posició.

 

Imatge principal: Thomas Tuchel, entrenador del Chelsea / Europa Press