Stefanos Tsitsipas s'ha convertit en el primer grec en guanyar les Finals ATP després de remuntar i vèncer l'austríac Dominic Thiem a Londres (6-7 (6), 6-2 i 7-6 (4)). Tsitsipas també s'ha convertit, amb 21 anys i tres mesos, en el guanyador més jove d'aquest torneig des que l'australià Lleyton Hewitt va triomfar el 2001 a Sydney amb 20 anys.

El jove atenès, guanyador l'any passat de les Finals ATP Nova Generació a Milà, s'ha recuperat anímicament després de cedir en el desempat, per vèncer Thiem en dues hores i 35 minuts. I encara que va acabar amb símptomes de rampes, s'ha apuntat el títol més important de la seva incipient carrera.

Els nord-americans John McEnroe (19 anys i 11 mesos), Pete Sampras (20 anys i tres mesos) i Andre Agassi (20 anys i tres mesos) van ser més precoços en guanyar aquest torneig.

Tsitsipas porta guanyats quatre títols, tres aquest any: Marsella, Estoril i Londres. I per quart any consecutiu sorgeix un nou campió de les Finals ATP després de les victòries del britànic Andy Murray (2016), del búlgar Grigor Dimitrov (2017) i de l'alemany Alexander Zvérev l'any passat.