El món del motociclisme està de dol. Hugo Millán, pilot de Huelva de tan sols 14 anys, ha mort aquest diumenge després de tenir un gravíssim accident en la cursa de la Talent Cup que es disputava a Motorland, Aragó. El pilot va caure en mig de traçada amb tan mala fortuna que Pawelec no ha pogut esquivar-ho, colpejant-lo amb la roda a la zona de l'esquena i el coll.

Millán ha estat traslladat a l'hospital en helicòpter, però els serveis mèdics no ha pogut fer res per salvar-lo la vida.

Hugo Millán TUIT

Atropellat després d'una caiguda

Hugo Millán, que militava en la Cuna de Campiones en el Hawkers European Talent Cup, arribava segon de la classificació d'aquesta categoria a la cinquena cita de la temporada del FIM CEV Repsol. En el 5è revolt de la segona volta de la cursa ha caigut i en intentar sortir del traçat pel seu propi peu ha estat atropellat per Milan Leon Pawelec, pilot polonès que no ha pogut fer res per evitar l'accident.

S'ha decretat bandera vermella perquè el pilot pogués ser atès d'urgència en la mateixa pista, però davant de la gravetat de les ferides s'ha decidit el seu trasllat d'urgència a un hospital de Saragossa on minuts després s'ha confirmat la seva mort.

Després de conèixer-se la tràgica notícia, s'han suspès totes les carreres pendents de la jornada.

Hugo Millán 1 TUIT

Consternació després de la tràgica notícia

El món del motociclisme ha assumit la notícia amb consternació. "Lamentem profundament comunicar que Hugo Millán ens ha deixat. Sempre et recordarem pel teu somriure, el teu gran cor i la teva professionalitat. Descansa en pau, Hugo. Sempre estaràs als nostres cors i et recordarem així, somrient, com sempre. Et volem", ha escrit a Twitter Bressol de Campions. "L'Aspar Team vol traslladar el seu més sentit condol a l'equip Cuna de Campions i a la família i als propers al pilot Hugo Millán", han escrit des de l'equip Aspar.

Hugo Millán 2 TUIT

"Estem molt afligits i entristits per la mort del pilot Hugo Millán. Ens agradaria enviar tot el nostre amor i suport a la seva família, amics i equip. Cavalca en pau, Hugo," han afegit des del compte oficial de MotoGP. "Avui no importen els resultats. DEP Hugo Millan. El meu condol a familiars i amics", ha escrit el pilot Álvaro Bautista.

TUIT Marquez

"Quanta tristesa, quin dolor. Una de les línies més dures que he d'escriure, mai no vaig pensar que em tocaria acomiadar Hugo Millan en unes circumstàncies que no fossin la seva partida a un campionat. Hugo era alegria, superació, força i bondat. És molt injust que amb només 14 anys hagi marxat, l'únic que em reconforta que s'ha anat realitzant la seva passió, el motociclisme. Una forta abraçada a la seva família i amics. D.E.P.", ha afegit Gabriel Cruz, l'alcalde de Huelva.

 

Imatge principal: Hugo Millán, abans de començar una cursa / Cuna de los Campeones