Carlo Ancelotti està fart de Gareth Bale. L'entrenador italià, que en l'inici de la temporada li va donar minuts al gal·lès convençut que podria recuperar-lo per a la pràctica del futbol d'elit, no entén que Bale hagi decidit incorporar-se amb la selecció de Gal·les després de dos mesos sense jugar per una lesió, un risc enorme que torna a demostrar que per al jugador el Reial Madrid, el club que li paga, és poc important.

I no només això, ja que Bale no ha dubtat a afirmar públicament que, encara i no trobar-se encara 100% recuperat, vol jugar amb Gal·les per poder arribar així al seu partit 100 amb la selecció, deixant de banda la importància que tindria per al Reial Madrid poder recuperar-lo. "Òbviament, no estic en el meu millor moment, com sí que estava abans de la lesió. He treballat duríssim per arribar a temps, estic tan bé com podria ser ara mateix. No he jugat en dos mesos, no tinc ritme de joc, només puc intentar fer-ho el millor possible, encara que no sé si podré jugar tot el partit. He de ser caut. Però com sempre, donaré el 100%, és el que m'exigeixo sempre a mi mateix", ha afirmat aquest divendres.

Beli Gal·les Euro 2020 / Europa Press

La famosa pancarta que va posar en dubte el compromís de Bale / Europa Press

Gal·les, abans que el Reial Madrid

A l'inici de temporada, Carlo Ancelotti estava convençut que podria recuperar la millor versió de Bale, un futbolista que en plena forma és dels millors del món. Ara, tanmateix, ja ha pogut comprovar que les prioritats del futbolista gal·lès són altres de molt diferents. "Assolir les 100 internacionalitats seria un èxit increïble, és bonic per a mi i per a la meva família", ha declarat Bale.

"Em continuo sentint com un nen petit quan no puc jugar amb Gal·les i la veig a la TV, és el meu país, és una connexió especial. Ha estat un viatge especial, va començar amb mi sent un xaval i encara no ha acabat", ha afegit.

Carlo Ancelotti Florentí Perez Foto Reial Madrid

 

Carlo Ancelotti i Florentino Pérez / Reial Madrid

Ancelotti llança la tovallola amb Bale

Després de jugar cedit una temporada en el Tottenham, el Reial Madrid va decidir recuperar Bale, ja que Ancelotti estava segur que aconseguiria que el gal·lès es tornés a centrar a triomfar en el Santiago Bernabéu. I al principi semblava que ho estava aconseguint, ja que Bale va ser titular en les 3 primeres jornades de Lliga, en les que va marcar un gol i no va rendir res malament.

Tot es va torçar en l'escalfament previ al partit contra el Celta. Gareth Bale va sentir unes molèsties que li van deixar sense jugar. Poc després, les proves van determinar que patia una ruptura muscular en els isquiotibials que el deixarien sense poder jugar un mínim de 2 mesos. El temps de baixa es compleix ara, per la qual cosa Ancelotti esperava que el jugador acabés de posar-se a punt en l'aturada, per iniciar el tram final de l'any en plena forma. Beli, tanmateix, estava pensant en el seu partit 100 amb Gal·les. L'italià se li ha acabat la paciència.

 

Imatge principal: Carlo Ancelotti, en un partit del Reial Madrid / EFE