El Manchester City de Pep Guardiola haurà de remuntar l'eliminatòria contra el Tottenham Hotspur si vol ser a les semifinals de la Champions League. El conjunt de Mauricio Pochettino ha agafat avantatge al partit d'anada gràcies a un solitari gol de Heung-min Son al tram final del partit (1-0).

El City falla un penal

L'estrena del nou White Hart Lane a la Champions ha estat el millor possible per al Tottenham. Partit digne dels quarts de final de la màxima competició europea, amb una doble lliçó tàctica que ha deixat les taules en gran part del partit.

El City, acostumat a ser l'amo i senyor dels partits, s'ha vist minimitzat per un Tottenham que ha pressionat i ha sabut espantar els citizen. El Kun Agüero ha fallat un penal per mans de Danny Rose al minut 12.

Mauricio Pochettino Pep Guardiola Tottenham Manchester City EFE

Molta igualtat en un duel que s'ha demostrat que als dos conjunts els ha costat molt arribar a les àrees rivals. Un mig del camp molt sòlid, amb lleugera possessió favorable al City, però amb un Tottenham que ha amenaçat.

Son decideix

El porter Hugo Lloris ha estat l'heroi inicial després d'aturar el penal a Agüero i després ha estat Son. El futbolista coreà ha sabut salvar el fora de joc, evitar que la pilota marxés per la línia de fons i posteriorment s'ha inventat un golàs des de dins l'àrea amb un xut sec.

Son, que ja va ser el primer futbolista en marcar dimecres de la setmana passada en el redebut del Tottenham al seu nou estadi, ha estat el primer en marcar a la Champions. El gol i l'eliminatòria que es posa a favor del Tottenham de Pochettino i que minimitza l'efecte les lesions de Harry Kane i Dele Alli.

El Liverpool posa la directa (2-0)

El Liverpool, que ha jugat a Anfield el partit d'anada contra el Porto, posa la directa per començar a pensar en les semifinals. Els de Jürgen Klopp s'han imposat amb facilitat gràcies al matiner gol de Naby Keïta al minut 5 i del brasiler Firmino al 26. Els portuguesos hauran de creure en la gesta la setmana vinent a Porto.