El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, envoltat per tot el procés de la moció de censura contra la seva junta directiva, ha participat en l'ofrena floral a l'estàtua de Rafael Casanova, un dels pocs actes oficials de la Diada que no s'han suspès com a mesura de prevenció contra el coronavirus.

Una representació del club, en la qual també hi eren els vicepresidents Jordi Cardoner, Pau Vilanova i Jordi Moix, a més d'una delegació de l'Agrupació Barça Jugadors liderada per Ramon Alfonseda, han acompanyat el president culer. D'altra banda, també hi ha assistit una representació de les penyes blaugrana.

L'endemà que es fes pública la data de les eleccions a la presidència del Barça, Bartomeu ha participat en la seva última Diada com a president blaugrana. Bartomeu ha fet la primera publicació en xarxes socials des del dia 2 de setembre, quan va publicar un missatge de comiat per Ivan Rakitic, i ho ha fet amb una frase breu i tímida, en línia amb el club que presideix, que també ha felicitat d'aquesta forma la Diada als seus seguidors.

Dos dies després de la sortida de Rakitic, va veure la llum l'entrevista on Messi anunciava que seguiria un any més al seu club, però el president no es va pronunciar, tot i ser-ne un protagonista involuntari a causa de les duríssimes crítiques de Messi. Ara, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, Bartomeu s'ha deixat veure, amb l''incògnita de quan serà la seva següent aparició, que podria ser per anunciar alguna sortida o fitxatge en el primer equip culer.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat