El surrealisme s'ha apoderat la tarda d'aquest dijous de les xarxes socials. I és que un vídeo de les obres del Santiago Bernabéu s'ha fet viral en qüestió de minuts, provocant burles de tot tipus i, sobretot, una enorme estupefacció. Al vídeo, publicat al Twitter per Javier Caireta-Serra, es veuen 2 pingüins desfilant per l'estadi del Reial Madrid, una escena impossible de creure que ha embogit els usuaris de les xarxes socials.

Twitter s'omple de bromes i burles

"Escolta, però què collons fan dos pingüins a les obres del Bernabéu". Aquest tuit, publicat ni més ni menys que per Ibai Llanos, streamer amb 4 milions de seguidors al Twitter, ha estat el cop de gràcia definitiu perquè les xarxes s'omplissin de burles amb els jugadors del Reial Madrid com a grans protagonistes. També n'hi ha d'altres que aposten perquè són part dels efectes del Filomena que fa unes setmanes va glaçar tota la Comunitat de Madrid.

"Els pingüins quan Vinicius els demana que facin un TikTok amb ell", escriu un usuari. "Chapeau Isco visitant les obres. Home de club", es burla un altre. "Volem la tortuga -per Mbappé-, no pingüins". "El Madrid està fitxant pingüins. Això vol dir que Haaland és nostre". "Segur que tenen millor definició davant de porteria que Vinícius!".

pinguinos

pinguinos1

pinguinos2

pinguinos4

Confusió sobre la veracitat de les imatges

Òbviament, el vídeo es tracta d'un muntatge, molt ben fet, encara que això no ha significat que alguns usuaris hagin pensat que realment 2 pingüins s'estaven passejant pel Bernabéu en plena primavera.

Al cap de pocs minuts, un usuari ha creat un compte anomenat "Pingüins del Bernabéu", fent encara més gran una bola de neu ja sense aturador.

pinguinos8

Veurem fins on arriba l'assumpte viral del dia. Són coses que passen quan no hi ha competicions de clubs. Pel bé de tots, que tornin quan més aviat millor.

 

Imatge principal: captura del moment en què els famosos 2 pingüins es passegen pel Bernabéu / Twitter