El Reial Madrid continua pentinant el mercat a la recerca d'un davanter que pugui exercir el rol de suplent sense donar massa problemes. Estan molt satisfets amb Karim Benzema, com és lògic, però no poden atorgar-li la responsabilitat de disputar tots els minuts, valorant el fet que ja té 34 anys, que seran 35 al desembre. Encara que es trobi en el millor moment de la seva carrera, l'edat no perdona ningú, i no poden confiar que no tingui lesions ni fatiga acumulada.

I menys encara, en una temporada tan atípica com la que s'apropa, on hi haurà una aturada de més d'un mes, per culpa del Mundial de Qatar. Florentino Pérez està decidit a incorporar un ariet que pugui complir sempre que salti al terreny de joc, i que no es queixi en cas de tenir un rol secundari. Òbviament, altres requisits importants són que accepti un salari moderat, i que el seu cost de traspàs sigui barat.

En aquests moments, ha cobrat més força la possibilitat de portar algú amb experiència en l'elit que d'apostar per una jove promesa amb projecció. Perquè la jugada no va sortir gens bé amb Luka Jovic, pel qual van pagar molts diners i s'ha acabat anant gratis a la Fiorentina, així que no estan disposats a repetir l'operació. I Carlo Ancelotti ha suggerit un nom propi que sembla convèncer bastant en el Santiago Bernabéu.

Concretament, el futbolista que ha posat sobre la taula per poder convertir-se en l'alternativa a Benzema és Edin Dzeko. No fa falta presentar l'internacional bosnià, que va arribar a ser un dels millors d'Europa en la seva posició durant molts anys. Es va donar a conèixer al Wolfsburgo, on va ser clau per poder conquerir la primera Bundesliga en la història de l'entitat, i després va passar pel Manchester City, on va guanyar la Premier League, l'AS Roma...

Edin Dzeko Inter Milan Europa Press
Edin Dzeko/ Europa Press

I des de l'estiu passat milita a les files de l'Inter de Milà. Allà ha protagonitzat una bona campanya, amb 17 gols i 10 assistències entre totes les competicions. Però desitja marxar, després de l'arribada de Romelu Lukaku.

Dzeko arribaria pràcticament gratis

'Carletto' ha recomanat estudiar el fitxatge de Dzeko, que podria aterrar pràcticament gratis, a canvi d'uns quants milions d'euros. Florentino Pérez haurà de valorar seriosament aquesta idea, però el cert és que compleix tots els requisits esmentats.

Als seus 36 anys, experiència té de sobres, i no donaria problemes al vestuari encara que tingués pocs minuts i protagonisme. I durant la seva carrera ha demostrat ser un golejador fiable.

Al Madrid podria ser ben rebut.