Ferland Mendy és un dels candidats més ferms a abandonar el Reial Madrid a l'estiu. El crèdit que tenia s'ha esgotat per complet en aquesta temporada, arran de les nombroses lesions que ha patit en els últims mesos, i del nefast rendiment que ha ofert quan ha jugat. Carlo Ancelotti ja va advertir l'estiu passat que era necessari donar-li sortida, encara que finalment van optar per donar-li una nova oportunitat... que ha desaprofitat per complet.

Des de la junta directiva, liderada per Florentino Pérez, lògicament, també creuen que el millor que poden fer és donar-li sortida. Esperen poder recuperar l'elevada inversió que van realitzar fa quatre anys per portar-lo, i aconseguir uns 50 milions d'euros gràcies a la marxa de l'internacional francès. Però s'han trobat amb un problema de difícil solució, i és que en aquests moments no hi ha constància que existeixi interès en la seva incorporació.

Cap conjunt no ha preguntat per la disponibilitat del '23', si bé havia estat col·locat a l'agenda del Paris Saint-Germain. En el Santiago Bernabéu no han rebut cap trucada, i sembla complicat que algun equip estigui disposat a pagar tants diners per un futbolista que ara mateix no ofereix garanties, i que té un historial metge preocupant. De manera que hauran de mantenir la paciència, i creuar els dits.

Una altra possibilitat que faria més factible la venda de Mendy és abaixar-li el preu, una idea que al Madrid tenen al cap. Ara per ara, el que és segur és que no continuarà cap altra campanya més, i de fet ja tenen un substitut tancat, que és Fran García. Fa diverses setmanes van comunicar el Rayo Vallecano que exerciran l'opció de compra de 10 'quilos' que van pactar, i passarà a estar a les ordres d'Ancelotti o de l'entrenador que hi hagi.

Això sí, no es conformen únicament amb el manxec, i tenen intenció de traspassar a l'ex de l'Olympique de Lió o del Le Havre per poder incorporar a una estrella de classe mundial per reforçar aquesta demarcació.

Florentino Pérez té un somni prohibit per a la banda esquerrana

Aquí és on s'ha colat el nom d'Alphonso Davies, que és el somni prohibit que té Florentino Pérez per a la banda esquerrana del Madrid. Pretén aprofitar la seva situació actual en el Bayern de Munic per intentar treure'l d'Alemanya, on ha manifestat que no és feliç.

Però abans hauran de desprendre's de Mendy per fer espai a la plantilla.