La temporada de l'Atlètic de Madrid es troba en un punt àlgid. Malgrat que durant el passat mercat de fitxatges només va incorporar a Samuele Lino, Rodrigo Riquelme, Javi Galán i César Azpilicueta, l'equip dirigit pel Cholo Simeone està mostrant la seva cara més sòlida, fins al punt que es troba ubicat a la tercera plaça de la Lliga amb un partit menys, a tan sols quatre punts del Reial Madrid, el líder provisional, i amb els mateixos punts que el Barça.

Antoine Griezmann, el líder del Choloso Simeone...

I un dels responsables d'aquest gran inici de temporada que està protagonitzant l'Atlètic de Madrid és un Antoine Griezmann que s'ha consolidat com un dels futbolistes més en forma d'Europa. El davanter francès, amb 32 anys, està vivint un dels millors moments de la seva carrera. Malgrat haver perdut velocitat punta, l'internacional gal té una visió de joc única, que li permeten millorar el joc col·lectiu de l'equip i, alhora, sumar estadístiques a través de gols i assistències.

Antoine Griezmann i el Mestís Simeone s'abracen / Foto: Europa Press
Antoine Griezmann i el Mestís Simeone s'abracen / Foto: Europa Press

En la vigent temporada, Griezmann ja suma 12 gols i 16 assistències en totes les competicions. Unes estadístiques espectaculars que l'han col·locat com el futbolista més estimat de l'afició, que ja li ha perdonat la seva anterior etapa en el Barça i que gaudeix del seu futbol partit a partit. El matrimoni de Griezmann amb l'Atlètic de Madrid, ara mateix, sembla infrangible i en l'horitzó d'ambdues parts és intentar aixecar un títol a final de temporada.

... que només pensa en l'Atlètic de Madrid

I la comunió que han creat el davanter francès i el conjunt matalasser sembla que es prolongarà durant els anys vinents. Perquè, tal com ha assegurat el '7' blanc-i-vermell en una entrevista concedida al diari MARCA, està vivint un somni a l'equip del Cholo Simeone. És cert que durant l'estiu passat va existir un fort interès del Manchester United per aconseguir els serveis del davanter gal, però la idea del jugador sempre ha estat ferma.

Antoine Griezmann Atlètic de Madrid / Foto: Europa Press
Antoine Griezmann, durant un partit amb l'Atlètic de Madrid / Foto: Europa Press

Després d'aquests primers mesos tan bons, no seria forassenyat pensar que l'equip dirigit per Erik Ten Hag, que necessita un davanter de forma urgent, intenti reactivar aquest traspàs, i que altres clubs rellevants com el Paris Saint-Germain, preguntin per la situació de Griezmann, però sembla gairebé impossible pensar en una sortida a curt termini, ja que la intenció del futbolista és la d'acabar la seva carrera a Europa al Metropolità, per després retirar-se a la MLS, un desig que ha reiterat en diverses entrevistes prèvies.