Nit de divendres que s'ha convertit en un llarg martiri ple de patiments del Barça al Sánchez Pizjuán. Poca claredat blaugrana en atac i fermesa defensiva en un partit per oblidar en el qual el Sevilla ha plantat cara al líder. Marc-André Ter Stegen ha destacat i ha evitat la primera derrota una setmana després de la tornada de la Lliga Santander (0-0).

Massa possessió

Seguint la línia del darrer partit contra el Leganés, el Barça s'ha presentat al Pizjuán amb un equip treballador i amb la intenció de controlar el partit per evitar prendre riscos contra un rival Champions com el Sevilla. I amb Luis Suárez estrenant titularitat i amb Arturo Vidal al camp, Quique Setién ha deixat clar què volia veure.

messi sevilla barça efe

I és que després d'uns minuts d'incertesa i de lluita per la possessió, ha acabat caient de la banda blaugrana. A través de la pilota s'ha evitat que el Sevilla, faltat de la seva afició, provoqués problemes a una defensa del Barça en la qual tornava Jordi Alba.

Tot i que el primer avís ha estat de Koundé als deu minuts, després ha estat el Barça qui ha generat les ocasions. Quan Messi s'activava, el Sevilla patia. I una falta al minut 20 ha estat l'avís més seriós. Després de la pausa d'hidratació el Sevilla ha fet un pas endavant i abans del descans el partit s'ha escalfat.

braithwaite rakitic fernando barça sevilla picabaralla efe

Com si fos pretemporada

Però tot i el descans, res ha canviat. Poques ocasions, molt domini blaugrana i amb un Sevilla que anava avisant. Sort de Ter Stegen, que ha fet diverses intervencions providencials que perfectament podrien haver acabat amb gol local. I el porter del Barça s'ha convertit en protagonista.

Però amb cap i pausa, el Barça ha tornat recuperar la possessió i a calmar el partit. Tanta calma que s'ha arribat a convertir en vàries fases en un partit de pretemporada i com si no hi hagués amb res en joc.

rakitic barça efe

Passaven els minuts i ni les entrades d'Arthur, Griezmann i Riqui Puig han servit per a res. No serveix el punt aconseguit a Sevilla perquè el liderat està en joc. I a esperar que el Reial Madrid també punxi diumenge a Anoeta.