El Sevilla, amb un gol als 70 minuts de l'argentí Marcos Acuña, ha guanyat per 1-0 a l'Atlètic de Madrid. El conjunt matalasser ha encaixat la seva tercera derrota de la temporada a la Lliga Santander després d'un partit molt disputat i en què a l'Atlètic li ha faltat més claredat d'idees en atac. D'aquesta manera s'anima la lluita pel títol de Lliga i ara el Barça depèn d'ell mateix per aconseguir el títol.

L'Atlètic segueix líder, tot i que ara amb només 3 punts de renda sobre el segon, el Reial Madrid, i amb 4 sobre el Barça, que té pendent el partit d'aquest dilluns contra el Valladolid. I el Sevilla de Julen Lopetegui es consolida a la quarta plaça.

Luis Suarez Acuna Sevilla Atletico Madrid EFE

Luis Suárez i Acuña encarant-se / EFE

L'únic gol d'un xoc renyit i sense excessiva brillantor ha arribat a falta de 20 minuts per al final. Acuña ha rematat sense perdonar un gran centre des de la línia de fons de Jesús Navas. Prèviament al gol, els matalassers han reclamat una mà de Lucas Ocampos, encara que l'àrbitre, després de consulta-ho amb el VAR, no l'ha considerat punible.

El Sevilla ha estat superior

Després d'un primer temps en què el Sevilla ha tingut més protagonisme i ha tingut més ocasions, Jan Oblak s'ha convertit en el gran protagonista després d'aturar-li un penal a Ocampos després d'una falta de Saúl Ñíguez sobre Ivan Rakitic als 6 minuts de joc.

Ocampos Sevilla Atlético Madrid EFE

Ocampos xutant el penal / EFE

En el segon temps l'Atlètic ha sortit amb més empenta i ha tingut diverses ocasions, però una vegada i una altra s'ha topat amb el porter Bono. Mario Hermoso i Ángel Correa han tingut l'empat en els últims minuts, però el porter marroquí ha estat infranquejable.

El Barça torna a lluitar pel títol de Lliga

D'aquesta manera la Lliga es posa més emocionant que mai i el Barça depèn d'ell mateix per guanyar el títol. A falta de disputar el partit corresponent a la jornada 29, que jugarà aquest dilluns al Camp Nou contra el Valladolid, els blaugrana poden convertir-se en campions si guanyen els deu partits restants de la competició. Després del Valladolid, el proper dissabte jugaran el Clàssic contra el Reial Madrid a domicili. I encara tindran pendent el duel directe de Lliga contra l'Atlètic de Madrid.

Imatge principal: Els jugadors del Sevilla celebrant el gol contra l'Atlètic de Madrid / EFE