Sergio Ramos no continuarà en el Paris Saint-Germain, i d'això no hi ha cap tipus de dubte. A mesura que avancen les setmanes, cada vegada està més clar que no firmarà un nou contracte, i per tant marxarà el juny, moment exacte en el qual passarà a ser agent lliure. Nasser Al-Khelaïfi no té intenció de renovar-lo, i ja ha fet saber quines són les condicions que hauria d'acceptar el '4' per poder continuar pertanyent a la plantilla.

N'hauria d'assumir una de notable perduda de protagonisme, a causa que ja tenen tancat el seu substitut, que serà Milan Skriniar, i acceptar ser suplent habitual per primera vegada en la seva carrera. Però això no és tot, ja que també estaria obligat a rebaixar-se considerablement el sou que percep actualment, que és de 12 milions d'euros nets anuals. Concretament, li exigeixen retallar aquesta quantitat fins a la meitat, una cosa que no està disposat a fer.

Motiu pel qual el veterà defensor de 37 anys ha començat a estudiar les opcions de futur que té sobre la taula. Continua sent un futbolista sol·licitat a l'estranger, especialment a les lligues exòtiques, i pot iniciar un últim repte en un altre continent abans de penjar les botes. Entre les opcions que més han donat de què parlar es troba la possibilitat d'unir-se a l'Inter de Miami de David Beckham, i traslladar-se als Estats Units per competir en la Major League Soccer.

No obstant això, en aquests moments l'Aràbia Saudita és la destinació més probable per a Ramos. Té a diverses entitats disposades a pagar-li tot el que demani, i l'Al-Nassr de Mohammed Bin Salmán és la que més fort aposta per l'ex del Reial Madrid i del Sevilla. Volen que torni a compartir vestidor amb Cristiano Ronaldo, i demanen a l'astre lusità que faci tot el possible per seduir a qui anés el seu company durant nou anys en el Santiago Bernabéu.

Mohammed Bin Salman somrient / Foto: Europa Press
Mohammed Bin Salman/ Foto: Europa Press

A priori, Sergio no estava del tot segur amb aquesta idea, però veient que és l'única proposta que el convenç des del punt de vista econòmic, pot acabar firmant.

Ramos vol resoldre el seu futur durant aquest mes

Ramos es mostra tranquil i continua concentrat a finalitzar la campanya de la millor manera possible en el Parc dels Prínceps, revalidant el títol de la Ligue1. Però no vol que es continuï parlant sobre el seu futur, i per tant vol deixar tot resolt durant aquest mes de maig.

De manera que en les properes setmanes pot arribar l'anunci oficial. I tot fa indicar que deixarà el PSG per viure una nova experiència a Àsia.