Sergio Busquets està preocupat. Després de 14 temporades a la primera plantilla del Barça i amb 33 anys al DNI, el migcampista sap que el final de la seva etapa en el Camp Nou s'apropa, i més quan veu com el club blaugrana ja està movent fils per buscar-li un substitut.

El migcampista, conscient que la seva elevada fitxa podria provocar la seva sortida del Barça, va acceptar sense objeccions la rebaixa salarial proposada pel club, però així i tot el salari continua sent elevat, la qual cosa ha portat la direcció esportiva blaugrana a començar a buscar jugadors al mercat.

Kessie Milan EuropaPress

Kessié, jugador del Milan / Europa Press

Kessié, del Milan, queda lliure

El primer de la llista és Franck Kessié, centrecampista de 24 anys del Milan que acaba contracte el pròxim 30 de juny. L'ivorià, que ha fet un salt espectacular en el seu rendiment en els últims mesos, no vol seguir a Itàlia, la qual cosa ha provocat que diversos clubs anglesos ja s'hagin interessat en ell.

El Barça també ha trucat a la seva porta, encara que es tem que el cúmul d'ofertes i el fet que acabi contracte puguin provocar que Kessié acabi demanant un salari elevat, la qual cosa li acabaria tancant la porta del Camp Nou. L'ivorià aportaria sobretot múscul i desgast, tot i que també té enormes capacitats per treure la pilota jugada des del darrere.

Ander Herrera PSG EuropaPress

Ander Herrera, jugador del PSG / Europa Press

Ander Herrera, sempre futurible

Un altre migcampista que agrada en el Barça, i des de fa molt temps, és Ander Herrera, encara que el seu fitxatge seria per reforçar els interiors, deixant el pivot per a Frenkie de Jong. Amb 32 anys, Herrera té contracte en el PSG fins al 2024, la qual cosa en el Barça s'entén com una bona oportunitat, ja que el club francès podria permetre la seva sortida aquest estiu.

El costat negatiu, a més de l'edat, és que les relacions entre el Barça i el PSG no són bones, per la qual cosa tampoc no es descarta que el club francès es tanqui en banda a negociar, com ja ha fet en diverses ocasions.

Nico Gonzalez Barça Europa Press

Nico González, jugador del Barça / Europa Press

Nico, l'opció de casa

Mentre es continua pentinant el mercat a la recerca de pivots, la direcció esportiva del Barça tampoc no descarta que el substitut natural de Busquets acabi sent a casa, en la figura de Nico González.

El gallec, de 19 anys, està demostrant una maduresa espectacular, per la qual cosa de seguir amb aquesta progressió podria acabar sent el pivot defensiu del Barça la pròxima temporada, evitant que el club hagi de sortir fora a buscar un recanvi de Busquets de garanties.

 

Imatge principal: Sergio Busquets, capità del FC Barcelona / Europa Press