És una de les nits més dures del Barça a Europa dels últims temps. Els blaugrana han fet el ridícul i s'han deixat remuntar l'eliminatòria contra el Liverpool en la tornada de les semifinals de la Champions. En moments tan complicats, el primer futbolista que ha intentat explicar el què ha passat ha estat Sergio Busquets.

"Després del que va passar a Roma, et torna a passar això", ha assegurat Busquets als micròfons de Movistar Liga de Campeones. El de Badia semblava no trobar arguments i ha explicat que "han estat millor que nosaltres, han anat per al partit".

Un dels molts problemes d'aquest dimarts del Barça és que no han tingut actitud. S'han vist superats en totes les facetes de joc i Anfield ha actuat de jugador 12, 13 i 14. "Ens ha costat la seva pressió i quan et fan gols és molt difícil", ha afirmat Busquets.

El migcentre defensa als seus i comenta que "hem tingut ocasions per fer el gol que necessitàvem, però no ha pogut ser". "Demanem disculpes a l'afició, tampoc retrauré res", ha sentenciat.