Després d'uns dies d'entrenament amb part del grup, ja que un important nombre de jugadors estava concentrat amb les seves respectives seleccions, Xavi Hernández ha tingut una trobada amb Sergio Busquets, capità de la primera plantilla del Barça, en la qual el centrecampista li ha fet arribar a l'entrenador un secret a veus: l'equip està fart de Coutinho.

Tal com informa el programa Onze del Canal Esport3, la plantilla del Barça s'ha cansat de l'actitud poc professional de Coutinho, que no s'ha d'oblidar que és en aquests moments el jugador més ben pagat del vestidor. El brasiler, lluny d'esforçar-se per guanyar-se un lloc en les alineacions, fa una temporada que passa absolutament de tot, amb gestos en els entrenaments i partits, que en té més d'un dins del vestidor més que fart.

Philippe Coutinho Camp Nou Barca Europa Press

Coutnho, en un partit d'aquesta temporada del Barça / EFE

Coutinho, castigat per Sergi a Vigo

L'última de Coutinho es va viure a Balaídos i va tenir com a resposta el càstig de Sergi Barjuan, que amb un subtil gest va deixar al descobert les vergonyes de l'exjugador del Liverpool. Després de la lesió d'Ansu Fati, Sergi va manar escalfar Coutinho. El brasiler, davant de l'estupefacció dels presents, va fer un comentari despectiu i, tot seguit, es va anar preparant a poc a poc per sortir a la banda.

Veient el comportament poc professional de Coutinho, Sergi Barjuan va paralitzar el canvi i va esperar que el partit arribés al descans, ja que quedaven segons per a això. El brasiler no va entrar al terreny de joc i es va quedar tot el partit a la banqueta, el que va agradar, i molt, al vestidor blaugrana, que per fi va veure com les males formes de Coutinho tenien el seu corresponent càstig.

Philippe Coutinho Barca Europa Press

Coutinho està tenint un comportament impropi del jugador més ben pagat de la plantilla del Barça / Europa Press

El Barça li busca una sortida a Coutinho

Aquesta situació, ja insostenible, ha portat el Barça a buscar-li una sortida a Coutinho per a aquest mateix mercat d'hivern. Xavi s'havia proposat de recuperar el brasiler, però després de recollir tota la informació desfavorable al jugador, ha decidit donar per bona la sortida d'un jugador que no pensa fer res per triomfar en el Camp Nou.

El problema és que cap club no pensa assumir l'elevadíssima fitxa de Coutinho, que sense pressa per jugar espera pacient que el Barça li faciliti una sortida favorable als seus interessos. El Newcastle podria estar interessat, encara que el club del nord-est d'Anglaterra prefereix comptar amb el jugador cedit, per comprovar si val la pena pagar traspàs per ell. La situació, doncs, es complica per al Barça.

 

Imatge principal: Sergio Busquets, escalfant abans d'un partit del Camp Nou d'aquesta temporada / EFE