Una de les notícies de la prèvia del Chelsea-Real Madrid d'aquest dimecres era la possible baixa de Marcelo, citat per participar com a suplent del vocal en una mesa electoral dels comicis de la Comunitat de Madrid.

A més, arribat el moment de configurar oficialment les taules, el vocal principal ha estat baixa, per la qual cosa al lateral brasiler del Reial Madrid no li quedava més remei que assumir la seva obligació. Finalment, el seu suplent, una senyora gran la identitat de la qual no ha transcendit, s'ha prestat voluntàriament a assumir el rol de Marcelo, permetent-li així viatjar a Londres i poder entrar als plans de Zidane, que ha de preparar el partit amb una autèntica plaga de lesions a la zona defensiva.

marcelo1

La notícia ha estat anunciada per La Sexta amb un confús tuit. "Marcelo s'ha personat per complir amb el seu paper de vocal suplent a la taula assignada. Tanmateix, una senyora gran, que era segona suplent de vocal, s'ha ofert per suplir-lo i viatjarà a Londres amb l'equip", han escrit al compte oficial del Twitter de la cadena de televisió.

marcelo5

Tal com està escrit, sembla que qui viatjarà per jugar el Chelsea-Madrid és la senyora gran. La bola, però, no s'ha fet gegant fins que el Twitter oficial de Movistar Fútbol ha fet burla. "Última hora: Una 'senyora gran' es postula com a titular a Londres, davant de la possible baixa de Marcelo".

marcelo4

Les burles fan que La Sexta faci un tuit explicatiu

Els mems i les burles s'han disparat i fins i tot hi ha  hagut persones que no entenien gaire bé què estava succeint, fins al punt que La Sexta ha hagut d'emetre un tuit explicatiu, rient-se del seu propi error. "Com a aclariment, ja que evidentment el tuit ha quedat una mica ambigu: qui viatjarà a Londres amb el Reial Madrid és Marcelo, no la senyora, que no sabem si viatja o no, però no està inscrita per a la Champions".

marcelo6

marcelo3

marcel

marcel2

Bromes a part. Bé faria el Reial Madrid de tenir un gest amb la senyora. Amb la defensa en quadre i jugant-se el passi per a la gran final de la Champions, només gràcies a ella Marcelo ha pogut viatjar a Londres.

Els dubtes de Zidane

Amb Marcelo disponible, ara Zidane haurà d'elegir com planteja defensivament un partit vital. Amb Carvajal, Varane i Lucas Vázquez lesionats i Mendy i Sergio Ramos tot just recuperats, però sense ritme competitiu, l'entrenador ha de decidir si surt amb defensa de 4, amb Nacho i Militao a l'eix i Marcelo i Odriozola als laterals, o si per contra aposta per una línia de 5 en un duel en el qual ha de guanyar.

De ser així, tot apunta que Mendy, Ramos i Militao serien els 3 centrals, amb Marcelo i Nacho als carrils.

 

Imatge principal: un dels fotomuntatges del Twitter amb la broma de la senyora / Twitter / @FjaviPj