El Barcelona va caure eliminat en semifinals de la Lliga de Campions femenina pel Wolfsburg, en un partit molt disputat en el qual la falta de punteria va passar factura a l'equip català (1-0). Lluis Cortés, tècnic culer, ja havia advertit la vigília que havien crescut molt en les últimes temporades i que la trobada no tindria res a veure amb l'eliminatòria de 2014, que les alemanyes van superar amb molta folgança.

L'estrella blaugrana, la davantera noruega Graham Hansen, avisaria el primer minut que aquest Barça anava seriosament. Ha dominant durant molts moments de la primera meitat al seu rival, encara que les germàniques són veloces i perilloses a la contra i cada pèrdua de les espanyoles portava suspens. Hansen va ser la millor del primer període, cada pilota que tocava portava intenció o perill, com un córner al qual no va arribar per poc Oshoala en la millor ocasió blaugrana.

Hi podria haver hagut penal d'Hendrick, però la Champions femenina no té video-abitratge pel desconsol d'un Barcelona que també va patir en les ràpides transicions del conjunt germànic, encara que va marxar als vestidors amb més confiança encara. Pintava bé per a un Barça que va augmentar les seves il·lusions amb una bona sortida en el segon temps, però, potser perquè la semifinal pesava molt o per la inactivitat, ni Graham Hansen ni Jenny no van estar fines i va arribar el càstig alemany.

Va faltar més contundència blaugrana

El Wolfsburgo havia donat alguns avisos i va mossegar en el minut 58, en una jugada en la qual va faltar més contundència blaugrana, que va permetre a Rolfö resoldre després de diversos rebutjos en l'àrea. L'equip germànic, fort físicament, tenia el xoc on volia i a les jugadores de Lluis Cortés els va tocar buscar un empat que podria haver arribat de les botes de Mariona.

El Wolfsburg és una roca i va aguantar fins al final les envestides d'un Barcelona que cau eliminat amb la sensació que el resultat podria haver estat diferent amb una mica d'encert en les múltiples oportunitats que va disposar.