Cap sorpresa destacada a nivell futbolístic a Butarque. La selecció espanyola absoluta, però jugant amb l'equip sub-21 per culpa del coronavirus, ha derrotat Lituània en l'últim amistós previ a l'Eurocopa (4-0). Un partit diferent d'Espanya, sense cap dels integrants que disputarà el torneig que comença aquest divendres, que ha complert gràcies als gols d'Hugo Guillamón, Brahim Díaz, Juan Miranda i Javi Puado.

Domini absolut espanyol

No s'ha presentat a l'estadi del Leganés l'equip que el proper dilluns jugarà l'Eurocopa a Sevilla. Els canvis d'última hora han estat obligats per culpa del positiu per coronavirus de Sergio Busquets. I abans de la gran competició, cap risc. I per aquest motiu tot l'equip absolut espanyol s'ha confinat, inclosos els tècnics, i la selecció espanyola sub-21 ha estat l'encarregada de donar la cara.

Sota les ordres de Luis de la Fuente, onze inèdit al combinat espanyol. Espanya, per tant, amb jugadors molt joves, i molts d'ells debutant amb l'absoluta en un amistós. I no han decebut pas. Fins i tot, ho han fet millor que els que haurien d'haver jugat el partit.

Amb ritme perquè la setmana passada van disputar el campionat europeu de la seva categoria, quedant-se a les semifinals, han dominat com han volgut una dèbil selecció de Lituània. Al minut 3 el defensa del València Hugo Guillamón ja havia avançat els espanyols en el marcador. I a partir d'aquell moment, tranquil·litat total.

Domini espanyol, combinacions infinites i ocasions sense gairebé buscar-les. Lituània ha estat desapareguda. Tampoc s'esperava gaire d'ells. I Brahim Díaz, del Milan, ha fet el segon gol al minut 24.

Golejada sense resistència

Espanya no ha patit en cap moment. Ha jugat amb molt cap i ha sabut dosificar-se davant d'una selecció que s'entén clarament perquè no s'ha classificat per a l'Eurocopa.

Ja a la segona part ha estat l'ex del Barça i ara al Betis, Juan Miranda, qui ha fet el tercer gol de falta. I al minut 72 ha marcat el futbolista de l'Espanyol Javi Puado el quart i definitiu gol espanyol.

La selecció espanyola més jove s'ha imposat amb facilitat a Lituània. I a partir de la setmana vinent tornaran els habituals. Sergio Busquets, però, haurà de veure l'inici de l'Eurocopa des de la televisió.

Imatge principal: Els jugadors de la selecció espanyola celebrant un dels gols / EFE