L'expresident del Barça Sandro Rosell va tornar a comparèixer davant del públic aquest dissabte després de passar-se 22 mesos en presó preventiva. L'empresari català va parlar en l'acte d'entrega del trofeu "Sentiment blaugrana" que li va entregar la Federació Barcelonès Est.

Rosell, absolt el passat mes de març, es va dirigir a l'auditori explicant com van ser els mesos que va passar empresonat. "Escoltar els partits del Barça per la ràdio em va fer sentir lliure", va confessar l'expresident.

Sandro Rosell EFE

EFE

"He estat dos anys i mig sense parlar perquè no m'han deixat", va apuntar Rosell. L'expresident blaugrana, a més, també va voler donar les gràcies als aficionats que el van recolzar i animar en cada partit disputat al Camp Nou.

Segons va explicar ell mateix, a la presó va viure "dos anys de reflexió molt profunda, de soledat i d'injustícia". "No entenia el perquè de les coses que m'estaven passant, et fan pensar molt. Abraçar la meva mare, la meva esposa, els meus fills i alguns amics em feia sentir una mica de llibertat", va apuntar.

Bartomeu Sandro Rosell EFE

EFE

"Al principi vaig rebutjar venir, després vaig rectificar. Quan et donen un premi al millor president o al millor empresari... tot és mentida. No ets el millor. Però un premi al Sentiment barcelonista, sí, me'l mereixo. Tots vosaltres el mereixeu", va concloure.