Sandro Rosell és directe i clar a Catalunya Ràdio sobre la seva estada a la presó i tot el que ha passat. Però a part d'això també envia missatges a l'entorn Barça i a figures que poden ser importants en un futur com Joan Laporta i Xavi Hernández.

Sobre les properes eleccions al Barça, previstes per al final de la temporada vinent, Rosell ha donat un clar consell a Laporta: "Si Laporta em demanés consell li diria que no s'hi presenti". I el motiu és perquè creu que "l'època de Laporta, Rosell, Bartomeu... ja ha passat".

Rosell, que recorda que Laporta li va trucar quan va sortir de la presó, assegura que la seva relació ha canviat: "Encara que segueixo pensant que hi ha coses que ell va fer que no em van agradar, com ell pensa que jo vaig fer coses que no li van agradar, en el fons li tinc afecte perquè vam viure una etapa bestial: en les eleccions, tot seguit guanyar, aquells dos primers anys... Després me'n vaig anar perquè no hi estava d'acord, però l'afecte queda i els anys fan que oblidis el que va ser dolent".

laporta rosell 2 gtres

GTRES

Un altre consell a Xavi

També ha tingut paraules sobre el futur de Xavi Hernández i la seva intenció de ser entrenador del Barça: "M'agradaria que el Xavi primer tingués més experiència com a entrenador en el futbol europeu. Si fos el meu germà petit li aconsellaria que abans de venir al Barça, que és una trituradora, portés a terme una experiència prèvia a Europa".

De les eleccions al Barça

Sobre un dels debats que d'aquí poc començaran a ser cabdals dins el barcelonisme, les properes eleccions, afirma que intentarà influir però "amb la meva manera de pensar". I envia un avís als candidats: "Sé que no hauria de ser algú que tingui interessos personals, mediàtics, darrere".

I encara seguint amb el club, però de l'actualitat del primer equip de futbol, diu: "Crec que no és veritat que el Barça vulgui fer fora Setién". I acaba amb una pregunta retòrica: Per què els catalans ens fem mal a nosaltres mateixos? És una rucada".