Gabriel Rufián, portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, s'ha pronunciat sobre el futurible fitxatge de Paulinho pel Barça que ha avançat la premsa anglesa. Fent mofa sobre la probable arribada del migcampista brasiler de 29 anys al Camp Nou, ha tirat d'hemeroteca per comparar Paulinho amb un vell conegut de l'afició blaugrana.

"Muy bien lo de Paulinho", diu el missatge, que va acompanyat d'una imatge del cromo del francès Emmanuel Petit vestint del Barça. Una ironia més del polític català que aquesta vegada vol tocar la sensibilitat culer.

S'ha de recordar també que Petit va fitxar pel Barça l'estiu de l'any 2000 per 14 milions d'euros, una xifra molt per sobre el valor de mercat del futbolista francès, i que ara es podria veure com un símil amb Paulinho, que arribaria pel desorbitant preu de 40 milions. Petit va estar només una temporada a can Barça després de disputar 24 partits com a titular i completar un total de 38 partits vestint de blaugrana.

Rufián ha fet ús una vegada més de l'ironia a través de les xarxes socials davant d'un nou cas Petit. Segons ha informat el Daily Mail, el Barça ha tancat l'acord amb el Guangzhou Evergrande xinès per la incorporació del migcampista brasiler per 36,5 milions de lliures, uns 40 milions d'euros, quantitat fixada en la seva clàusula de rescissió.