Antonio Rüdiger està sent una de les principals figures del Reial Madrid durant la present temporada. Encara que el curs anterior va ser suplent habitual, i va haver d'assumir un rol secundari, les lesions de David Alaba i d'Eder Militao han fet que es refermi com a titular indiscutible en els plans de Carlo Ancelotti. I no només això, sinó que s'ha erigit en el líder de la rereguarda, protagonitzant actuacions simplement espectaculars.

Ha aportat una seguretat brutal, i és el jugador de la plantilla que més minuts està acumulant. Per a molta gent, es troba en el millor moment de la seva carrera, i mereix ser considerat com un dels millors centrals del planeta, sinó el millor. I l'internacional alemany es vol aprofitar d'això per guanyar-se una renovació milionària, amb una considerable pujada de sou, que reflecteixi la importància que ha adquirit al vestidor.

Antonio Rüdiger

Malgrat que té firmat fins a 2026, l'ex del VFB Stuttgart, del Borussia Dortmund, de l'AS Roma i del Chelsea pressiona Florentino Pérez per obtenir una recompensa per les exhibicions que ha realitzat. I fins i tot ha intentat posar-lo nerviós amenaçant de sortir del Santiago Bernabéu, ja que ha rebut propostes molt interessants, i clarament superiors des del punt de vista econòmic. Per exemple, a l'Aràbia Saudita té múltiples admiradors.

No obstant això, l'oferta amb la qual Rüdiger intenta posar nerviós a tots al Madrid procedeix del Liverpool, que continua buscant reforços per a la defensa, i prova de trobar un soci de completes garanties per a Virgil Van Dijk. I Jürgen Klopp està convençut que el seu compatriota és una aposta sense risc, motiu pel qual pressiona a la directiva anglesa perquè realitzi un intent, encara que sigui complicat treure'l de la capital d'Espanya, i a més ja tingui 30 anys.

Jurgen Klopp Liverpool
Jurgen Klopp/ Liverpool

Si vol tenir content al defensa nascut a Berlín, el president haurà d'oferir-li un nou vincle, que venja acompanyat d'una substancial millora en els seus emoluments.

Quant cobra Rüdiger ara mateix?

En aquests moments, Rüdiger percep set milions d'euros nets per temporada en concepte fix, i dos més en variables. I la idea que té el '22' és passar a guanyar 10 'quilos' fixos, sense comptar els variables, col·locant-se en la mateixa escala que els seus companys Toni Kroos, Luka Modric o Thibaut Courtois.

Si considerem el protagonisme que ha adquirit al Madrid aquest any, no es pot discutir que és un premi més que merescut.