Emili Rousaud vol morir matant. Després de saber que Josep Maria Bartomeu pretén forçar la seva dimissió, el vicepresident institucional del Barça s'ha dedicat a concedir entrevistes a diversos mitjans de comunicació per tal de criticar les formes i la gestió del president. El directiu, qui s'havia arribat a postular com a candidat continuista de la junta actual als comicis de 2022, fins i tot s'ha atrevit a revelar que el contracte amb I3 Ventures –l'empresa dels perfils falsos a la xarxa– va ser fraccionat per evitar els controls interns del club.

Rousaud, però, no ha dit l'última paraula. Aquest dijous, L'Esportiu publica una entrevista en la qual el directiu insinua que l'expresident Sandro Rosell ha pogut tenir influència en la crisi que s'està vivint a la junta blaugrana. "Hi podria haver Rosell al darrere, sí. Que hi sigui, no ho sé. No en tinc constància, però no ho descartaria", ha dit. Aquesta és la primera vegada que un membre de la junta reconeix obertament que Rosell, qui va abandonar el Barça l'any 2014, podria estar movent fils a l'ombra de Bartomeu. 

Emili Rousaud Barca Europa Press

Europa Press

D'altra banda, el vicepresident institucional –amb les hores comptades en aquest càrrec– insisteix en el fet que les formes del president no han estat correctes: "Això es fa de cara. En ple confinament no és el moment", ha dit.

Rousaud, com ja havia dit anteriorment, afirma que la situació econòmica del Barça "és delicada", acusa Bartomeu "de viure en una realitat paral·lela", no descarta la seva dimissió i apunta que s'ha de pensar "molt seriosament" si encara vol ser el candidat continuista. El directiu, de fet, podria presentar-se per separat: "Tinc un programa interessant i crec que puc aportar moltes coses al club", sentencia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat