Després de la victòria a OscaRonald Koeman tenia la missió de donar continuïtat a les bones sensacions que va deixar l'equip a la primera meitat de l'Alcoraz, i així ha estat. Els aficionats han pogut tornar a gaudir de la millor versió al complet del conjunt blaugrana, recuperant una efectivitat que semblava perduda i aconseguint una victòria de mèrit al camp del Granada per 0-4.

Fins ara s'havia vist la versió més terrenal de Leo Messi, però al Nuevo Los Cármenes l'argentí ha tornat a sobresortir, recuperant l'olfacte golejador que semblava haver perdut en la primera meitat de Lliga. Koeman ha destacat el partit del 10 blaugrana: "El Barça necessita Messi, el necessitem per aconseguir coses grans i lluitar pels títols. Amb el resultat al descans, hem pogut fer canvis i reservar jugadors molt importants com Messi o De Jong".

Koeman roda de premsa Barca FC Barcelona

Koeman, atenent els mitjans de comunicació / EFE

Griezmann mostra la seva millor versió

Tal com ha explicat el tècnic holandès, el Barça ha jugat amb força llibertat. Messi baixava per rebre la pilota i tenir profunditat amb Ousmane Dembélé i Antoine Griezmann. De fet, Griezmann ha estat l'altre jugador destacat del partit, aprofitant les ocasions que ha tingut per marcar un doblet.

De fet, el tècnic ha volgut destacar el treball del francès a la roda de premsa posterior al partit: "Cal buscar la pilota i poder marcar, per això crec que Griezmann també ha estat molt bé avui", ha afirmat Koeman.

"No tinc res en contra de Riqui Puig"

Així de contundent s'ha mostrat Ronald Koeman davant les preguntes de la premsa sobre els minuts del jove de Matadepera. Havent jugat els darrers 20 minuts, el d'avui ha estat el partit en el qual ha pogut encadenar més temps a sobre del terreny de joc.

"Tenim jugadors molt joves com Konrad, Matheus o Junior que no tenen minuts, però sempre us penseu que parlo sobre Riqui. No tinc cap problema amb ell, parlem sovint", ha afirmat Koeman, posant fi a possibles especulacions.

El pròxim, a la Supercopa

"Lluitar pels títols no és cosa d'un jugador, és la mentalitat col·lectiva. Estem lluny, però hem millorat". D'aquesta manera s'ha mostrat Koeman després del bon partit que ha fet el seu equip a Granada. Un Barça que dimecres que ve jugarà la semifinal de la Supercopa d'Espanya contra la Reial Societat al Nuevo Arcángel de Còrdova.

El Barça encadena una bona ratxa de resultats que aporta confiança al tècnic blaugrana, que voldrà donar continuïtat i allargar la dinàmica el màxim possible. El primer repte serà el partit de dimecres i Koeman es mostra ambiciós: “Si tots els jugadors estan en bones condicions, podem competir per tots els títols".

Imatge principal: Koeman donant instruccions al Nuevo Los Cármenes / EFE