El Reial Madrid canvia de cara depèn d'on jugui. A la Lliga decep a gairebé cada jornada, amb un joc molt per sota del nivell i de la qualitat dels seus futbolistes, però a la Champions League hi ha una millora. I l'equip blanc tampoc ha fallat a l'Olímpic de Roma (0-2).

El conjunt de Santiago Solari ha sortit victoriós gràcies als gols de Gareth Bale i de Lucas Vázquez, tots dos a la segona meitat del partit, però amb una decisió polèmica després de deixar Isco Alarcón a la grada. El Reial Madrid s'ha aixecat de la dura derrota contra l'Eibar amb un triomf de prestigi a Europa.

A la primera part li ha faltat arribada a un Madrid que va dominar sense inquietar i per moments ha patit, com ja acostuma a ser habitual. A la represa les errades de la Roma li han acabat donant els tres punts al conjunt blanc, superior en els segons 45 minuts.

L'equip madrileny ja començava el partit sabent que tenia la classificació assegurada després de la victòria del Viktoria Plzen davant del CSKA de Moscú, però amb els tres punts a Roma aconsegueixen l'objectiu de passar com a primers del Grup G. Un total de 12 punts per al Madrid i 9 per a la Roma, que acabarà la fase de grups en la segona posició.