El Reial Madrid ara mateix és el més ben col·locat per acabar emportant-se Alejandro Garnacho. Finalitza contracte al juny, i de moment ha rebutjat totes les ofertes de renovació que li ha presentat el Manchester United, que desitja assegurar-se la continuïtat de la seva gran promesa. Erik Ten Hag li ha mostrat una confiança enorme, i així s'ha pogut comprovar amb els minuts que ha tingut, deixant actuacions molt interessants, i marcant diversos gols.

Però l'internacional argentí ja ha comunicat a la directiva anglesa que no està massa seduït per la possibilitat de romandre durant més temps en la Premier League. S'està plantejant una tornada a La Liga Santander, i sap que el seu nom s'ha colat en la llista d'objectius prioritaris de Florentino Pérez de cara al mercat estival. De manera que la seva destinació més probable és el Santiago Bernabéu, sempre que no hi hagi sorpreses d'última hora.

Una gran notícia per a Carlo Ancelotti, que sumaria un nou efectiu per a la parcel·la ofensiva. En aquesta demarcació, han arrossegat problemes més que evidents, a causa de les poques alternatives que disposa. I reforçaria la plantilla amb un crac cridat a ser un dels millors del planeta en un futur proper, que malgrat tenir només 18 anys ha demostrat estar àmpliament capacitat per jugar en l'elit i competir al més alt nivell.

No obstant això, això pot acabar desembocant en un problema greu. I és que la incorporació de Garnacho restaria minuts a una altra peça del Madrid, que pot fer el camí invers, i marxar a Old Trafford, on ja s'han posat en contacte amb ell. Parlem de Rodrygo Goes, que va ser imprescindible mentre Karim Benzema va estar lesionat, però ara ha tornat a ser suplent, i s'ha hagut de conformar amb un paper com a revulsiu.

El seu rol a l'equip podria passar a ser encara menys protagonista si firmen a l'ex de l'Atlètic de Madrid, i els de Ten Hag ja li han ofert refugi, ja que estan molt interessats en ell.

El United ja va oferir 67 milions d'euros per Rodrygo

L'interès de l'United a Rodrygo no és un tema nou, i ja ve de lluny. Perquè en el passat van arribar a oferir 67 milions d'euros per l'internacional brasiler, una proposta que des del Madrid no van estudiar. Ara, el propi extrem nascut el 2001 podria forçar Florentino Pérez perquè el deixi anar-se'n.

Vol que li garanteixin un paper principal, i en cas que no sigui així, no dubtaria a fer les maletes.