El València, amb dos gols en els últims set minuts del partit, i amb picabaralla final inclosa, ha aconseguit una èpica remuntada als quarts de final de la Copa del Rei contra el Getafe. Rodrigo Moreno s'ha convertit en l'heroi del partit després de fer un hat-trick definitiu.

Feia la impressió que el Getafe faria valer el triomf per 1-0 de l'anada, i amb el gol als 38 segons de joc de Jorge Molina a Mestalla el partit estava pràcticament sentenciat. Però el València ha demostrat que és equip intens i amb ganes, i s'han encomanat al seu gran golejador Rodrigo per creure en el miracle.

El davanter del València ha donat esperança a l'afició local després de marcar l'empat a l'inici de la segona part, però encara li quedaven dos gols per remuntar. Passaven els minuts i els gols no arribaven. Fins que al temps afegit i en dos minuts ha aconseguit fer esclatar Mestalla. Rodrigo per duplicat, i aconseguint un hat-trick, ha fet els tres gols necessaris perquè el València formi part de les semifinals de la Copa.

Ferran Torres València Getafe EFE

Ha estat una nit màgica per als valencianistes i infausta per a l'equip madrileny a qui se li ha escapat la classificació en el tram final d'un partit que ha acabat amb deu jugadors. D'aquesta manera el València arriba per 34a vegada a les semifinals de la competició del KO.