En la llista de Joan Laporta com a possibles substituts a la banqueta del Barça hi ha Robert Martínez. El de Balaguer és un dels preferits per al president i la junta directiva i, de moment, segueix vinculat a la selecció de Bèlgica. En el cas que arribés al Camp Nou facilitaria l'arribada d'un fitxatge galàctic que es parlarà molt d'ell l'estiu vinent.

Tielemans serà el pròxim serial

El seu nom és el de Youri Tielemans. És belga, juga al Leicester de la Premier League i té contracte fins al juny de 2023. Fabrizio Romano, periodista especialitzat en el mercat de fitxatges, ja va avançar que Tielemans és un dels grans preferits per a molts dels grans d'Europa i el Leicester ja pateix per veure com el pot retenir.

Youri Tielemans Leicester Premier Europa Press

Tielemans durant un partit amb el Leicester / Europa Press

El Manchester United, el Reial Madrid i també el Barça són els principals clubs que han mostrat el seu interès pel jugador. Per a Robert Martínez és un dels fixos a l'onze de Bèlgica i té una gran afinitat amb Tielemans, el que facilitaria el fitxatge com a blaugrana.

Valorat en 55 milions d'euros pel portal Transfermarkt, cal veure que farà el Leicester amb ell. Si el posa al mercat i decideix treure una bona quantitat per ell o el renova i s'assegura la continuïtat d'un dels futbolistes diferencials de l'equip.

Robert Martinez Belgica 3 Europa Press

Robert Martínez en un entrenament amb Bèlgica / Europa Press

Apuntat a la llista del Barça

Mateu Alemany i Ramon Planes tenen el belga apuntat en les primeres posicions de la llista, segons Mundo Deportivo, així que la seva incorporació es consideraria com una de les prioritàries. També hi ha Dani Olmo en les preferències del Barça, però cada cas té les seves característiques.

En aquesta fórmula un dels punts a tenir en compte és la clàusula que té el de Balaguer en el seu contracte amb la Federació de Bèlgica. Martínez pot abandonar el seu càrrec a la selecció sempre que un club top truqui a la porta, segons ha informat Goal. Els belgues confien en el seu treball i els dos pròxims objectius són la Lliga de les Nacions i el Mundial del Qatar del 2022.

Robert Martinez Belgica Europa Press

Martínez, en un partit / Europa Press

Un altre dels noms com a candidat a la banqueta del Barça és Xavi Hernández. El de Terrassa té les seves preferències i té molt clara quina és la seva idea. L'exblaugrana no vol arribar per assumir els reptes a curt termini sinó que vol un projecte de llarg recorregut. Ronald Koeman està esgotant la paciència de Joan Laporta i des del club culer ja veuen com hauran de pagar la seva indemnització per fer un foc nou.

 

Imatge principal: Robert Martínez durant una roda de premsa / Europa Press