Aquest dimarts les xarxes socials han embogit quan l'exporter del Reial Madrid, Iker Casillas, ha penjat una fotografia als seus comptes de Twitter i d'Instagram on se'l veu compartint taula amb una llegenda del barcelonisme. El futbolista que acompanya al de Móstoles és ni més ni menys que l'excapità del Barça, Carles Puyol.

Els dos mites del futbol apareixen junts compartint un cafè després de, presumiblement, haver dinat plegats. Els aficionats no han trigat a reaccionar a aquesta gran foto que aplega tanta història de l'esport i han començat a omplir la publicació de comentaris sobre aquesta trobada.

Més d'una personalitat no s'ha pogut retenir les ganes de dir-hi la seva i rendir-se a aquests dos genis de l'univers futbolístic. Carlos Sainz, recent guanyador del Dakar, ha volgut també enviar un missatge a la fenomenal parella.

Altres persones, també han deixat el seu comentari al mur del porter madrileny. És el cas d'Álvaro Ojeda, que una vegada més, ha demostrat la seva crítica amb un comentari bast, impertinent i sense ni mica de gràcia.

Les xarxes han especulat també sobre la possibilitat que Casillas - que ha sonat com a persona a substituir Luis Rubiales com a president de la Federació espanyola - estaria conformant un equip d'exestrelles del futbol espanyol que li servís per competir per la presidència de la RFEF. Qui sap si aquest dinar pot acabar amb la creació d'un tàndem Casillas-Puyol com el que anys enrere van formar tots dos a la selecció espanyola, aquesta vegada però, als despatxos.