Aquest dissabte ha tingut lloc un fet que ens torna a demostrar que encara ens queda molt per lluitar al món del futbol femení: La Reial Societat ha hagut de suspendre la roda de premsa de Natalia Arroyo, entrenadora de l'equip femení de la Reial que disputa la Primera Iberdrola, per la presència d'un únic mitjà de comunicació.

Aquest diumenge la Reial Societat s'enfronta a l'Espanyol en el seu partit corresponent a la 24a jornada de la Primera Divisió femenina. El club havia convocat aquest dissabte l'habitual roda de premsa prèvia al partit on acostumen a acudir diferents mitjans de comunicació. La sorpresa per al club ha estat que només un mitjà s'ha presentat a la roda de premsa, fet que ha portat a la Reial Societat prendre la decisió de suspendre la cita amb la tècnica catalana, tal com han anunciat al compte oficial de Twitter.

Natalia Arroyo tweet / Reial Societat

Piulada de la Reial Societat anunciant la suspensió de la roda de premsa / Twitter

La piulada ha rebut diverses respostes per part d'usuaris seguidors del club que hi han donat suport a l'entrenadora i han destacat el gran treball que està fent des que va arribar a l'equip el passat mes de maig, ara ja fa gairebé un any. "Una roda de premsa de Natalia Arroyo val més que 100 rodes de premsa buides de futbolistes (homes) de Primera dDvisió. Entrenadora molt, molt top." Opinava un perfil de Twitter. A més els usuaris han denunciat el fet i han criticat el trist fet per part dels mitjans de comunicació, demanant fins i tot conseqüències als mitjans per part del club. "Si la Reial tingués un parell de què s'ha de tenir, només permetria l'entrada a la roda de premsa de la final masculina, a aquest mitjà de comunicació que ha assistit avui." Proposava un usuari de la xarxa social.

Tweet Natalia Arroyo polèmica

Piulada d'un usuari defensant l'equip femení de la Reial / Twitter

polèmica Natalia Arroyo tweet

Piulada d'un usuari defensant la bona temporada de l'equip femení de la Reial / Twitter

La Reial Societat està encarant una molt bona temporada situant-se en 5a posició amb 44 punts, fet que demostra els bons resultats obtinguts pel conjunt de Natalia Arroyo. Deixant de banda el Barça que és líder amb 60 punts i amb tots els partits guanyats, amb el 2n classificat, el Llevant amb 51 punts, l'erreala només es troba a 7 punts de diferència. reial societat femenina

Les jugadores de la Reial Societat celebrant un gol / Reial Societat

Natalia Arroyo va arribar al club el mes de maig del 2020, però compta amb una gran trajectòria en el món del futbol. La catalana està vinculada a l'esport des de ben petita quan va debutar amb 9 anys amb el FC Barcelona. Més tard va jugar també a l'Espanyol, però finalment la jugadora va haver de penjar les seves botes molt jove, amb 22 anys, a causa de diverses lesions de gravetat. Professionalment està llicenciada en Comunicació Audiovisual, fet que l'ha portat a seguir vinculada amb el món de futbol, com a redactora al diari Ara i comentarista de partits de Primera Divisió tant masculina com femenina per a Bein Sports, Gol i Movistar LaLiga. Amb la Reial Societat, Arroyo va debutar a una banqueta de Primera, però la catalana ja sabia el que era ser entrenadora, ja que havia sigut tècnica de la selecció catalana des de categories base fins a l'absoluta. 

 

Imatge principal: Natalia Arroyo en una roda de premsa de la Reial Societat / Reial Societat