El Reial Madrid ha guanyat al Vila-real al Santiago Bernabéu (3-2) i ha tornat a sumar tres punts, després d'empatar a Getafe i perdre a Vallecas. Els de Zidane, que han saltat al camp lluint una samarreta d'ànims a Iker Casillas, han resolt el partit amb un doblet del català Mariano i un gol de Vallejo. El càsting particular de Zidane avui sí que ha funcionat, i jugadors com Vallejo, Brahim, i sobretot Mariano han demostrat que volen ser jugadors del Madrid la temporada 2019/20.

El partit s'anima ràpid

Ambdós equips han començat adormits el partit, i això ha provocat que en els primers deu minuts els dos haguessin inaugurat el marcador en dues jugades pràcticament iguals. Al minut 2, Cazorla s'ha adormit en la sortida de pilota i li ha robat Brahim, la pilota ha acabat a peus de Mariano que, sol contra Andrés, no ha fallat i ha avançat el Madrid.

mariano madrid efe

Amb aquest gol, als 84 segons, el jugador català del Madrid ha marcat el gol més ràpid dels blancs aquesta temporada i a més, 570 minuts després del gol de Ceballos contra l'Osca, un altre jugador que no sigui Benzema ha aconseguit marcar un gol pels de Zidane.

Però l'alegria ha durat vuit minuts, i és que Casemiro ha comés el mateix error que Cazorla i la recuperació d'Álvaro ha arribat a Gerard, que ha enviat una fuetada lluny de l'abast de Courtois. Minut 10, empat a u al marcador. Un intent estèril de reacció del Madrid, amb un pal inclòs de Carvajal i, a partir d'aquí, la calma.

El Madrid marxa al descans amb victòria

Una calma que s'ha allargat fins al minut 40, quan en una jugada que semblava del tot intranscendent ha arribat el primer gol de Vallejo amb la samarreta del Madrid. Marcelo ha provat fortuna de fora de l'àrea i la pilota li ha caigut a Vallejo que, amb el porter groguet a terra, ha marcat totalment a plaer per anar al descans amb un avantatge mínim al marcador.

vallejo madrid vila real efe

Un avantatge que ràpidament ampliaria Mariano, molt actiu durant tot el partit. El de Premià ha acompanyat perfectament la jugada arribant al segon pal i Carvajal, arribant a línia de fons li ha regalat el seu segon gol de la tarda.

Un gol que ha afectat molt el Vila-real, que s'ha quedat sense capacitat de reacció ben bé fins als últims quinze minuts de partit, als quals ha arribat a només dos gols del Madrid gràcies al seu porter, que ha evitat el gol de Brahim, en dues ocasions, i el de Marcelo.

El Vila-real reacciona massa tard

A partir d'aquí ha despertat el Vila-real i ha intentat reduir distàncies, però ja era massa tard. Ni Samu Chukwueze, ni Mario ni Gerard han estat prou encertats per batre Courtois i acabar el partit amb opcions de puntuar al feu madridista.

Només Jaume Costa, en l'última jugada del partit, ha pogut marcar un golàs que no ha evitat la derrota dels castellonencs, que hauran d'esperar fins al final de la temporada per certificar la permanència. El Madrid, per la seva part, ha sumat tres punts que no canvien res la situació dels blancs, que només poden ser segons si sumen els sis punts que els queden i el seu rival ciutadà, l'Atlètic de Madrid, no és capaç de sumar-ne cap.