El Reial Madrid i Luka Modric seguiran lligats contractualment una temporada més. El club blanc i el futbolista croat han arribat a un acord per renovar el contracte una temporada més, ja que la seva vinculació contractual s'acabava a finals d'aquest mes de juny.

Modric, un any més de blanc

Això vol dir que Modric acabarà la seva etapa al Reial Madrid amb 37 anys, si no hi ha una nova renovació, que ara mateix no està prevista. De moment, el nou contracte és fins al 30 de juny del 2023, i Luka Modric seguirà vestint de blanc.

Precisament, aquesta renovació estava pactada des d'abans del Nadal del 2021, cosa que no posava nerviós ni al futbolista ni al club blanc. Però sí que hi han hagut certs moments d'incertesa després de veure com passaven els dies i no es produïa la tan esperada firma.

La renovació és per una temporada més, tal com acostuma a fer el Reial Madrid amb els jugadors de més de 30 anys. A més, la nova firma es produeix un any després que Modric ja renovés la temporada passada fins aquest 2022. De cara al 2023, encara sense saber si hi haurà una nova renovació, des del club blanc apunten que en el seu moment ja es valorarà el rendiment de Modric i s'adoptarà la decisió més pertinent. Per tant, no es descarta la firma d'un nou contracte.

Un palmarès difícilment igualable al Reial Madrid

Modric va arribar a la casa blanca al 2012 després de destacar amb Tottenham Hotspur anglès. El migcampista croat va firmar pel Reial Madrid, que va haver de pagar un preu de 35 milions d'euros. Passat el temps, s'ha convertit en una operació rodona, ja que tot el que ha donat Modric al Reial Madrid supera amb escreix el seu preu de compra.

Ha passat deu anys al Reial Madrid i ha disputat 436 partits, a més de conquerir 20 títols: 5 Champions League, 3 Lligues, 1 Copa del Rei, 4 Supercopes d'Espanya, 3 Supercopes d'Europa i 4 Mundials de Clubs. Uns registres difícilment igualables. Però és que Modric també ha estat titular indiscutible durant aquesta dècada que ha vestit de blanc.

Una renovació clau per al Reial Madrid, però també per a Modric, que s'assegura seguir a un club de primer nivell per arribar en plenes condicions al Mundial del Qatar.

 

Imatge principal: Luka Modric celebrant la Champions League aconseguida pel Reial Madrid / EFE