A l'amenaça latent del PSG en una temporada d'explosió futbolística per fi li arriba un rival de nivell. Aquest és el Reial Madrid, que posarà a prova la seva fiabilitat, i potser la caducitat de Zinedine Zidane, com també posarà en joc la seva última gran bala de la temporada.

Sobre la gespa del Santiago Bernabéu es trobaran dues plantilles cridades a guanyar la Champions League, però aquest partit no definirà cap campió, sinó qui d'ells superarà els vuitens de final de la competició europea. Dia de retrobaments amb vells coneguts i amb dues estrelles per banda com són Cristiano Ronaldo i Neymar, que marcaran el decurs de l'eliminatòria més atractiva de la primera ronda de la fase final de la Champions.

Duel de tridents

L'eliminatòria, tot i no saber el resultat final ni com anirà, tothom és conscient que serà controlada pels dos tridents. Bale, Benzema i Cristiano Ronaldo per la part blanca, contra Cavani, Neymar i Mbappé per la part parisenca. L'experiència contra la joventut. Però de diferències n'hi ha moltes més.

El trident del Madrid està en hores baixes. Cristiano sembla que ha recuperat el gol, però Benzema no hi ha manera que el trobi, i Bale sempre està entre cotons. Aquesta temporada han coincidit ben poc els tres junts i, quan ho han fet, tampoc han convençut per la seva determinació.

I el trident del PSG sí que fa por. Potser és l'atac que més respecte fa, però també és el més incert perquè encara no ha tingut un partit d'altíssim nivell com serà aquest contra el Madrid. A la Ligue 1 s'han passejat sense oposició i, fins ara, a la Champions també.

Dinàmiques oposades

El partit arriba en moments ben diferents per als dos conjunts. El PSG, sòlid líder a França, fins a dia d'avui no ha patit en excés per treure bons resultats durant la temporada. Els seus tres davanters han fet el que han volgut i s'han plantat als vuitens de la Champions amb les millors condicions.

Però el Madrid només li queda aquesta carta per jugar. Pot ser que l'eliminatòria dels vuitens sigui la seva última mà de la temporada, perquè la Lliga la té pràcticament impossible i la Copa ja va canviar de camí fa setmanes.

El morbo hi serà segur. Dos equips poderosos en futbol i també poderosos en diners: Florentino Pérez rebrà Nasser Al-Khelaïfi. Neymar visitarà un estadi on ha estat odiat, però on podria ser estimat. Cristiano li passa el mateix amb un equip que el podria fer d'or en un futur. I sempre atents a les sorpreses o a les visites de vells coneguts com Di María.