Tres punts per aconseguir el liderat de la Lliga Santander. El Reial Madrid ha guanyat el tràmit contra l'Osasuna, que no ha estat rival per als blancs al Santiago Bernabéu.

El Madrid ha gaudit a estones d'un equip totalment diferent a l'últim partit, amb vuit canvis, i amb només tres titulars habituals. A la primera meitat qui ha animat el partit ha estat Vinícius, amb un gol amb fortuna després d'un rebot a un rival, passada la mitja hora de joc.

El conjunt de Zinedine Zidane no ha patit gens. L'Osasuna, amb més intencions de no encaixar més gols que de fer l'empat, ha anat passant els minuts sense generar perill. El Madrid, còmode amb el resultat, tampoc ha ofert un gran futbol.

Vinícius Reial Madrid EFE

Però la sentència ha arribat a falta de divuit minuts per al final i amb una nova firma. Rodrygo ha debutat amb el Madrid amb gol en el seu primer minut. Molt bon control, millor regat i xut exquisit. Un 2-0 que seria definitiu.

El Madrid ha aconseguit sumar tres punts més, ja arriba a 14, i acabarà la jornada com a líder a un punt de l'Atlètic, segon classificat. El Barça es queda a quatre punts dels de Zidane.