El Reial Madrid ha tornat a punxar. El Llevant s'ha imposat gràcies als gols de Morales i Roger després de jugar més de 80 minuts amb un jugador més per l'expulsió clara de Militao. Els blancs es deixen punts i es compliquen encara més la Lliga.

Un Madrid que ha arribat sense el seu far. Zinedine Zidane segueix apartat de l'equip perquè s'està recuperant del coronavirus i un dia més, David Bettoni els ha dirigit des de la banqueta. En l'estrena de l'ajudant francès, els blancs van golejar l'Alabès amb Karim Benzema com a referència ofensiva.

El VAR, molt present

Els madridistes no tenen una altra opció que seguir sumant de tres en tres i esperar que l'Atlètic de Madrid falli els seus compromisos, però de moment, els matalassers segueixen amb pas ferm en aquesta Lliga. Luis Suárez ha recuperat una gran versió golejadora i està sent vital per als del Cholo Simeone.

Real Madrid Hazard Odriozola Asensio gol EFE

Asensio celebra el gol / EFE

El partit d'aquesta tarda a l'Alfredo Di Stefano ha tingut de tot: gols, expulsions i VAR. El duel ha estat igualat i ha tingut pics d'emoció en diverses fases del joc. La primera s'ha produït abans dels primers 10 minuts quan Militao ha vist la vermella per fer una falta claríssima a Sergio León, que es quedava sol davant Courtois.

L'àrbitre no ho ha vist i l'han hagut d'avisar des del VAR per corregir la seva decisió. El Llevant tenia un gran avantatge, jugar més de 80 minuts amb un més i el Madrid hauria de suar de valent per superar aquesta batalla. Però al cap de pocs minuts de l'expulsió, Asensio ha obert la llauna amb la primera diana.

La polèmica no ha faltat i és que en la mateixa jugada del gol, Mendy ha donat un cop de colze a un jugador del Llevant, però ni l'àrbitre ni el VAR han assenyalat res.

Levante gol celebracion Real Madrid EFE

Els jugadors del Llevant celebren el gol / EFE

Cal dir que els blancs no han dominat sobre el terreny de joc i el Llevant s'ha anat imposant de mica en mica. Morales no ha volgut fallar en la cita amb el gol i ha fet un autèntic golàs per posar l'empat.

Penal fallat i golàs després

Passaven els minuts i l'1-1 no es movia del marcador. Vinícius ha fet un penal justíssim sobre la línia de l'àrea i el VAR ha dit que era penal. No obstant això, Roger s'ha trobat amb un mur sota els pals i Courtois ha fet una gran aturada. La redempció li ha arribat al '9' blaugrana amb un golàs que ha sentenciat el Madrid.

Els últims minuts han estat patètics per als blancs que s'han limitat a córrer darrere la pilota que anava conduint el Llevant. Derrota molt dolorosa del Madrid que ja pensa en el pròxim compromís contra l'Osca.

Imatge principal: Els jugadors del Llevant celebren el gol / EFE