El Reial Madrid es juga aquest dimarts accedir als quarts de final de la Champions League, però mentrestant ha patit un hackeig al seu web i al seu compte de Twitter, que ha estat rebut amb befa per part dels usuaris a les xarxes socials.

El tema en concret és que s'anunciava que Rodrygo Goes s'havia lesionat. "Després de les proves realitzades al nostre jugador Rodrygo pels Serveis Mèdics del Reial Madrid se li ha diagnosticat una lesió muscular amb afectació del tendó al bíceps femoral dret". Aquesta lesió ja la va patir el brasiler fa uns mesos.

Parte medico Rodrygo hackeo @twitter

Aviat s'ha sabut que el comunicat era fals i que es tractava d'un hackeig. Inclús el pare del jugador ha trucat nerviós al seu fill preguntant què passava i Rodrygo, que en aquell moment dormia, no entenia res, segons ha informat Marca.

Tot i haver accedit a la pàgina web i al Twitter, el comunicat mèdic no era exactament igual que un oficial i alguns periodistes de la capital espanyola han sortit a desmentir-ho.

Captura Rodrygo Twitter 1

Captura Rodrygo Twitter 2

Captura Rodrygo Twitter 3

Captura Rodrygo Twitter 4

Captura Rodrygo Twitter 5

Captura Rodrygo Twitter 6

Els usuaris a la xarxa social han viscut aquest surrealista episodi amb humor i un dels comentaris més vistos és que, "ja que hackegen el web, que ho facin servir per anunciar que han fitxat Kylian Mbappé o que torna Cristiano Ronaldo". La creativitat dels usuaris ha estat superior a la del hacker, per descomptat.

"Hackegen el web del Madrid per posar que s'ha lesionat Rodrygo, però, cal tenir més imaginació, anuncia el fitxatge de Mbappé i fes-nos feliç per uns minuts", "Però és que segueixo sense entendre el tema del hackeig... em dius que és per anunciar que fitxem Cristiano o a Mbappé, o que Benzema o Kroos s'han lesionat per tota la temporada i doncs ho entenc, però per anunciar una lesió d'un mes de Rodrygo doncs... No és una mica ridícul?", "Hackeges el Madrid i la teva brillant idea és fingir que Rodrygo s'ha lesionat. No que renoven a Hazard per 4 anys més, que enviaran a Mendy a una clínica de rajos X per posar-se moreno o que torna Bale, no, no que es lesiona el p... Rodrygo" han comentat.

Per tant, Rodrygo estarà disponible per a Zinedine Zidane per al matx d'aquesta nit contra l'Atalanta i en què els blancs es juguen ser als quarts de la Champions. Qui segur que no podrà participar és Eden Hazard, que s'ha tornat a lesionar i ja suma 320 dies a la infermeria en la seva etapa com a blanc.

 

Imatge principal: Els jugadors del Madrid es lamenten d'una acció / EFE