El Reial Madrid ha tornat a brillar al Santiago Bernabéu a la Champions League (6-0). Els blancs han destrossat el Galatasaray en una excel·lent primera part i gràcies el hat-trick de Rodrygo, el doblet de Benzema i el gol de Sergio Ramos de penal. Més d'un any després, el Madrid ha tornat a guanyar a la competició europea.

Última victòria: 23 d'octubre de 2018

Des del 23 d'octubre de 2018 que els madridistes no sabien el que era el triomf al Bernabéu. Sota les ordres de Julen Lopetegui, el Madrid va derrotar el Viktoria Plzen per 2-1. Han passat tres rivals pel feu blanc (CSKA de Moscou, Ajax i Bruges) i semblava impossible superar-los.

Benzema Varane Reial Madrid Galatasaray EFE

Els de Zidane han desplegat un gran joc aquest dimecres i han fet probablement un dels millors partits de la temporada. Contundents en defensa, amb clarividència a la zona de mitjos i amb gol a la davantera. El Madrid semblava una màquina perfecta.

Un dels grans noms de la nit ha estat el de Rodrygo. El jove brasiler ha presentat una gran actuació amb un hat-trick, l'última diana a última hora, i ha regalat una assistència. L'extrem ha fet oblidar Gareth Bale amb rapidesa.

Benzema no falla

Qui tampoc ha fallat ha estat Karim Benzema. El francès és l'autèntica estrella d'aquest equip, que a part de marcar gols, també fa jugar als seus. El '9' és la referència ofensiva i en el partit d'aquest dimarts Hazard i Rodrygo l'han acompanyat amb un gran rendiment.

Benzema Ramos Varane Madrid grup Galatasaray Champions EFE

En la segona part, els de Zidane han baixat el ritme i s'han dedicat a tenir més control amb homes com Valverde, Casemiro i Kroos. En els últims deu minuts, els blancs s'han animat i han ampliat el lluminós amb dos gols més. Nit rodona a la capital espanyola i el pròxim compromís serà contra l'Eibar a la Lliga.