Golejada incontestable del Reial Madrid contra l'Osasuna a l'estadi Santiago Bernabéu. Els homes de Carlo Ancelotti no han patit per sumar els tres punts contra un conjunt 'rojillo' inofensiu, que no ha sabut neutralitzar els gols de Jude Bellingham (x2), Vinícius i Joselu. Amb aquest resultat, el Reial Madrid confirma el liderat conquerit la setmana anterior contra el Girona, que tampoc ha fallat en aquesta jornadai marxarà a l'aturada per seleccions en la primera plaça de la Lliga.

Jude Bellingham continua en estat de gràcia...

Els primers instants de partit han estat dominats per complet per al Reial Madrid. El conjunt de Carlo Ancelotti ha saltat al terreny de joc amb la sisena marxa posada i ha embotellat en la seva pròpia àrea un Osasuna que només ha pogut resistir vuit minuts amb la porteria imbatuda. Després d'acumular les primeres ocasions del partit, Luka Modric, que ha estat ovacionat pel Santiago Bernabéu després d'acumular dos partits sense jugar, ha connectat amb Dani Carvajal dintre de l'àrea, que amb un intel·ligent toc de primeres ha alliberat Bellingham, qui no s'ha posat nerviós a l'hora de definir i sumar la seva novena diana oficial amb la samarreta blanca (1-0, min.8).

Bellingham celebrando su contra el Osasuna / Foto: EFE
Jude Bellingham, celebrant el seu gol / Foto: EFE

Amb aquest gol, el Reial Madrid ja havia fet el més difícil: obrir la llauna i obligar l'Osasuna a emprendre un rol més protagonista. El resultat d'això? Un partit d'una intensitat menor, amb el conjunt de Carlo Ancelotti més relaxat, esperant l'error rival. I així han avançat quasi 30 minuts, en els quals no hi ha hagut massa oportunitats destacades més enllà d'un xut de Vinícius que ha marxat per sobre de la porteria. Però aquesta tranquil·litat blanca es podria haver trencat en la darrera jugada del primer temps, quan l'Osasuna, en la seva primera arribada destacada a l'àrea de Kepa, ha desaprofitat una ocasió clara. Budimer s'ha trobat sol al punt de penal, recollint una centrada des del sector esquerre, però el xut final ha marxat massa desviat i el resultat al descans ha estat favorable als locals (1-0, min 45).

... i lidera la golejada blanca

L'ensurt amb el qual ha acabat el primer acte ha despertat el Reial Madrid. Conscients que l'Osasuna estava a un sol gol d'igualar el matx, els blancs han tornat del pas pels vestidors amb una actitud diferent. Molt més àgils a l'hora de moure la pilota, el partit ha tornat a residir prop de l'àrea defensada per Sergio Herrara. I en aquest context, qui ha aparegut de nou ha estat Jude Bellingham, que ha meravellat el Bernabéu amb un gol cuinat juntament amb Fede Valverde (2-0, min. 54).

e61838d09846ab57b658a66fe084a60ccc95abf9
Vinícius, just abans d'anotar el tercer gol del Reial Madrid / Foto: EFE

Els dos gols del migcampista anglès, que ja en suma vuit a la Lliga, han desil·lusionat per complet l'Osasuna. Els homes d'Arasate han abaixat els braços i el Reial Madrid no ha frenat fins a completar la golejada. El primer a sumar-se a la festa ha estat Vinícius, que s'ha retrobat amb el gol retallant el porter després d'una llarga galopada (3-0, min. 65). Minuts més tard, ha recollit el focus Joselu. Primer, superant Sergio Herrera amb un xut creuat des de dintre de l'àrea (4-0, min. 70), i, posteriorment, errant un penal que ha executat de forma centrada sense enganyar el porter rival. Amb tot, no hi ha hagut espai per a més gols i el Reial Madrid ha assegurat els tres punts amb un triomf imponent.