Quin escàndol i no és cap novetat. El Reial Madrid ha guanyat per la mínima a l'Athletic (0-1) després del gol de Sergio Ramos de penal, però aquest diumenge, els de Zidane s'han tornat a veure beneficats per decisions arbitrals.

Nou atracament

Aquesta és la història d'un nou atracament. Dani García trepitja Marcelo dins l'àrea sobre el minut 71 i el VAR ha d'actuar perquè es xiuli penal. La trepitjada és clara. Ramos no falla des dels onze metres. I només tres minuts després és Ramos qui trepitja Raúl García dins l'àrea i no es xiula absolutament res. L'àrbitre sembla que no ha vist res i des del VAR tampoc l'avisen. Un nou escàndol.

Reial Madrid gol celebracio Athletic

Els jugadors del Madrid celebren el gol de Ramos

Si el criteri és que es xiula la primera trepitjada, s'hauria d'haver xiulat la segona. Sembla que el criteri arbitral és diferent si el Reial Madrid està jugant sobre el terreny de joc. I amb aquesta victòria, el Madrid deixa molt encarrilat el campionat i és que estan ja a set punts del Barça, amb un partit més, tot s'ha de dir.

El Madrid, a set punts del Barça

Els blaugrana juguen contra el Vila-real aquest diumenge a la nit i si no aconsegueixen la victòria o l'empat es confirmarà la distància de set punts. Cal tenir present que els groguets són un dels equips més en forma en l'actualitat.

Després de l'aturada pel coronavirus, el Madrid s'ha vist involucrat en diverses polèmiques arbitrals i quina coincidència que sempre el beneficiat hagi estat l'equip dirigit per Zinedine Zidane.

Modric Muniain Reial Madrid Athletic EFE

Muniain i Modric lluiten per la pilota

L'Athletic ha tingut les seves ocasions per avançar-se al marcador, però Williams no ha tingut l'encert necessari. Els bascos han plantejat un bon partit contra el Madrid en què han brillat més les defenses que els davanters. En tot cas, el VAR ha tornat a ser decisiu.

Els blancs no tornen a jugar fins al divendres vinent contra l'Alabès. Però el que està clar és que queden quatre jornades per als de Zidane i aquesta Lliga està més que decidida.