La plataforma Més que un llaç ha anunciat aquest dilluns que comencen una campanya per a promoure un referèndum perquè el Barça incorpori el llaç groc al Camp Nou. "Com a símbol que reclama la llibertat dels presos polítics i exiliats, a la seva imatge corporativa", han assegurat.

Aquesta plataforma porta des del mes d'abril passat recollint signatures a favor i ja acumulen 13.681 a la seva pàgina web. No obstant això, el Barça no ho accepta perquè són suports digitals i es remeten a l'article 20.11 dels estatuts del club. Aquest article diu que s'han de presentar les propostes per escrit i que sigui del 3% o superior dels socis.

És per això que Més que un llaç necessita 3.300 signatures dels socis i sòcies del Barça i desplegaran diversos punts de recollida per tota Catalunya. El mateix format que va utilitzar Més que una Moció per recollir les firmes contra Bartomeu i la seva junta.

"El Barça és més que un club perquè en ell hi ha la voluntat de defensar els valors del seu país. En l'hora més greu de Catalunya volem que el Barça sigui l'altaveu més potent contra la repressió", ha escrit Més que un llaç.