L'equip Red Bull és el gran dominador del Mundial de Fórmula 1. Els monoplaces austríacs són els millors de la graella i ningú els pot plantar cara. Fernando Alonso és l'únic que està intentant pressionar amb l'Aston Martin, però no sembla tenir suficient cotxe per ser un maldecap constant. Tot i això, la nova gran guerra dels Red Bull serà interna, ja que Max Verstappen i Checo Pérez són rivals entre ells.

Max Verstappen s'imposa a Checo Pérez

En la passada cursa del Gran Premi de Miami hi va haver embolic del gros. Max Verstappen va fer una remuntada inimaginable i va acabar superant el seu company d'equip per endur-se la victòria final. Uns avançaments massa fàcils i acabant amb un triomf estrany davant del seu company d'equip.

Checo Pérez Max Verstappen podio / Foto: Europa Press - Florent Gooden
Checo Pérez i Max Verstappen, al podi de Miami / Foto: Europa Press - Florent Gooden

Des d'aleshores es va començar a parlar de les ordres d'equip camuflades per intentar beneficiar com fos Verstappen. Checo Pérez, amb un bon ritme, va haver de cedir davant de la pressió del pilot neerlandès. Massa estrany que el ritme de l'un i de l'altre fos tan diferent tot i tenir el mateix monoplaça. I els seguidors de Checo Pérez van insultar Verstappen després de la cursa en unes accions inadmissibles a la F1 i al món de l'esport.

Al final, la victòria va ser per a Verstappen i la decepció per a Checo Pérez. I això significa que el pilot neerlandès encara és més líder al campionat del món de Fórmula 1. Però aquesta batalla sembla que no s'ha acabat aquí i que en les properes setmanes continuarà.

Carlos Sainz Max Verstappen Sergio Checo Perez clasificacion F1 Belgica / Foto: Europa Press
Carlos Sainz acompanyant Max Verstappen i Checo Perez / Foto: Europa Press

Red Bull defensa Max Verstappen

Les conspiracions han arribat fins a tal punt que ara Red Bull va ser qui va deixar en mal lloc Checo Pérez. Christian Horner, el cap d'equip de Red Bull, va donar a entendre que no hi van haver ordres d'equip i que Verstappen tenia molt millor ritme a Miami i per això es va acabar imposant: "Crec que si hagués estat a l'altra estratègia el rendiment també hauria estat molt similar". "Fa una setmana estava a dalt de tot. Però no crec que estigui gaire decebut. Encara s'està emportant 18 punts d'aquí. No crec que hi hagi ningú que hagués vençut Max", va afegir Horner mentre apuntava directament Checo Pérez.

A tot això, Horner va afegir que "l'estratègia òbviament es discuteix, tots els números es calculen de la nit al dia i sospesem els pros i els contres". I que al final qui va ser millor sobre l'asfalt va ser Verstappen. I no hi ha res més a dir sobre aquesta victòria i el lideratge fort del pilot neerlandès.